Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku
ccleaner24

Táto otázka by mala byť spravodlivo rozdelená na chlapcov a dievčatá ("Ľudia"), ale keďže väčšinou tento problém platí na chalpcov, tak sa pýtam hlavne ich... nevidel som ešte babu, ktorá by v 20 rokoch bola panna...

Ste ten prípad vy, ale poznáte niekoho, kto má viac ako 20 rokov a stále nemal vzťah ani sex a stále sa tomu človeku nedarí? Ako sa tým ten človek vysporiadava?

Mne to už fakt lezie na hlavu, mám 22. nikdy som nemal sex... všetky baby ktoré poznám sú už zadané a tie nezadané ma nechcú... u ma to fakt štve a začína mi to liezť na mozog
Čo mám robiť? Keď sa mi nedarí a nie a nie a nie a nie a nie a nie si nikoho nájsť...
Skúšal som už všetko, skúšal som aj tú známu osvedčenú radu "Nehľadaj a nájdeš"... venoval som sa sám sebe, chodil som medzi ľudí len pre zábavu a nie pre zoznámenie...

Či už sa snažím alebo nesnažím, výsledok je vždy rovnaký....
Preto sa pýtam, ako sa ľudia ktorí toto utrpenie musia zažívať s tým vyrovnávajú? Ako sa mám preprogamovať aby mi nevadilo že nemám sex a partnerku? Čo mám robiť? Skúšal som všetko, mám hobby, mám veľa záujmov s kotrými sa snažím vyplniť čas, ale aj tak to na mňa vždy doľahne a je mi totálne na nič a nechcem ani žiť a všetko sa mi zdá zbytočné a bez zmyslu....

A nie, nechcem to riešiť alkoholom, fetom ani podobnými vecami, pretože viem, že to by mi prinieslo len chvíľkové upokojenie, ale potom by bol môj život zdevastovaný už úplne. Som na tenkej hrane, mám rád alkohol, rád si vypijem a bojím sa aby mi raz nepreskočilo a neuchýlil sa k alkoholu ako prostriedku utíšenia mojich zlých psychických stavov plnúcich z absencie sexuálneho/vzťahového života....

Prečo to vlastne tak je? Prečo nikoho nemám, šak som normálny chalan ako každý iný. Dovolil by som si tvrdiť, že aj lepší než priemer. Tak kde je chyba? Som obeť štatistiky? Neušlo sa na mňa? A ak hej tak ako sa s tým zmieriť sakra ? :((((

NaozajNeviem

Motyka- a co by sa vlastne stalo keby sa chlap rozhodne uz nikdy nemat sex ani masturbaciu? Ved gule by mu nepraskli tak sa fakt pytam co by sa stalo lebo neviem niesom chlap

motyka

Tomáš,
dobre našiel si zmysel života vo viere, ale kedže si človek a ešte k tomu muž ako riešiš pudovo-biologické potreby... vieš myslím tým uspokojenie sexuálnych potrieb keď to na teba raz za čas príde, lebo nebudeme si klamať ale žena vie skôr vydržať bez sexu dlhšie obdobie ale mužovi sa naplnia guľky a potrebuje ich raz za čas vyprádzniť a ako to tedy riešiš ty kedže podľa cirkvi je masturbácia hriech.
Lebo mnohí muži to riešia športom aj tu na fore sa už nejeden s tým zdôveril že tú sexuálnu neukojenosť ventilujú športovaním ale predsa tie guľky sa plnia tak či tak, či hraješ futbal alebo korčuľuješ plní sa vám to tam. Tak to by ma zaujímalo ako to riešiš.
ďakujem

NeznamyTHM1986

Tomas12345: Dufám že nezabúdaš ani na poctivú sebatrýzeň (mrskanie sa bičom, nosenie pichľavého oblečenia) a pravidelne prispievaš na chod farnosti (a dodržiavaš pravidlo: nevhodíš do zvončeka sumu nízkej nominálnej hodnoty, alebo nebodaj mincu)

SklamanyZoZien

Mrauka: Zene sa staci pekne upravit, dat si fotku na zoznamku a voila, hned ma X zaujemcov a moze si vyberat. To iste v realnom zivote, ak sa zena o seba stara, nema nudzu o zaujemcov.

Mrauka

To si nemyslim. Aj zena musi dokladne hladat a preverovat, ci je to ten pravy, lebo niektori muzi sa pretvaruju, klamu a podvadzaju.
A nie, nestaci jej len cakat, ale tiez musi pohnut ritou.

Tomas12345

Presne rovnaky problem som mal aj ja pred rokom. Nemal som žiadnu babu, a strasne som chcel nejaku mať, a kedze som nijaku nemal tak ma to strašne ničilo. Avšak potom sa stala jedna vec, ktorá ma dostala z týchto problémov. A to bola tá vec, že som sa prestal zaoberat vztahmi, ale začal som riesit nabozenske veci. Začal som hladať Boha, a posilnovať si svoju vieru, až som po par mesiacoch intenzívneho hladanie pevne v Boha uveril. Hned po tom ako som v Boha pevne uveril, mi odrazu vsetky problémy spojene so vzťahmi zmizli. Už som odrazu sa netrápil preto že nikoho nemám. Uz to pre mna nebolo vôbec dolezite. Jedine co mi stacilo ku stastiu bola moja viera v Boha, takze som nepotreboval nic ine ku stastiu. Toto je pravý kluc ku stastiu.

Zober si knazov/ farárov. Nemaju celý život ziaden vzťah, a napriek tomu sú šťastní. Takže ono sa naozaj dá byť stastny, a to aj bez vzťahov. Hladaj riešenie, a nájdeš ho.

SklamanyZoZien

Ja mam 28 a tiez som este nemal partnerku. A skusal som aj to co ty, "Nehľadaj a nájdeš", ale nenašiel som nič. No podľa mňa je to aj tak blbosť, ako si muž môže nájsť partnerku keď nehľadá? Celý svet je nastavený tak, že muž má dvoriť žene. To žene stačí len čakať na toho "pravého" a vyberať si.