Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku
ccleaner24

Táto otázka by mala byť spravodlivo rozdelená na chlapcov a dievčatá ("Ľudia"), ale keďže väčšinou tento problém platí na chalpcov, tak sa pýtam hlavne ich... nevidel som ešte babu, ktorá by v 20 rokoch bola panna...

Ste ten prípad vy, ale poznáte niekoho, kto má viac ako 20 rokov a stále nemal vzťah ani sex a stále sa tomu človeku nedarí? Ako sa tým ten človek vysporiadava?

Mne to už fakt lezie na hlavu, mám 22. nikdy som nemal sex... všetky baby ktoré poznám sú už zadané a tie nezadané ma nechcú... u ma to fakt štve a začína mi to liezť na mozog
Čo mám robiť? Keď sa mi nedarí a nie a nie a nie a nie a nie a nie si nikoho nájsť...
Skúšal som už všetko, skúšal som aj tú známu osvedčenú radu "Nehľadaj a nájdeš"... venoval som sa sám sebe, chodil som medzi ľudí len pre zábavu a nie pre zoznámenie...

Či už sa snažím alebo nesnažím, výsledok je vždy rovnaký....
Preto sa pýtam, ako sa ľudia ktorí toto utrpenie musia zažívať s tým vyrovnávajú? Ako sa mám preprogamovať aby mi nevadilo že nemám sex a partnerku? Čo mám robiť? Skúšal som všetko, mám hobby, mám veľa záujmov s kotrými sa snažím vyplniť čas, ale aj tak to na mňa vždy doľahne a je mi totálne na nič a nechcem ani žiť a všetko sa mi zdá zbytočné a bez zmyslu....

A nie, nechcem to riešiť alkoholom, fetom ani podobnými vecami, pretože viem, že to by mi prinieslo len chvíľkové upokojenie, ale potom by bol môj život zdevastovaný už úplne. Som na tenkej hrane, mám rád alkohol, rád si vypijem a bojím sa aby mi raz nepreskočilo a neuchýlil sa k alkoholu ako prostriedku utíšenia mojich zlých psychických stavov plnúcich z absencie sexuálneho/vzťahového života....

Prečo to vlastne tak je? Prečo nikoho nemám, šak som normálny chalan ako každý iný. Dovolil by som si tvrdiť, že aj lepší než priemer. Tak kde je chyba? Som obeť štatistiky? Neušlo sa na mňa? A ak hej tak ako sa s tým zmieriť sakra ? :((((

Aliss

Podla toho ako pises, znies ako inteligentny mlady muz :) Ine komenty som necitala, takze hodnotim len podla hlavneho prispevku. V tvojom pripade by som sa zamerala na dovody. Neriesila pricinu, ale to, kde to zacalo. Nikdy nejde o nahody, ked sa nedari napriklad dlho najst pracu, ci partnera. Je to nadlho trepat, ze kde moze byt pricina, ak budes chciet, hod email a napisem ti to tam :) A hlavne hlavu hore. Ver tomu, ze toto sa deje aj starsim. A to, ze si este nemal sex, je uplne v poriadu. V pohode by to nebolo, kebyze sex odmietas, respektive mas nejaky blok voci tomu. Ale ak ide len o to, ze si este nenasiel partnerku, tak je to bezpredmetne riesit ;)

divocina1

Janko to je nadherny portret rodiny nasej som na teba hrdá :-D www.youtube.com ako sa hovorí hands up give me your heart give me give me.... :-D

naivkasprosta

Niekomu bolo dopriate uz v puberte, niekomu medzi 20 a 30 a niekomu az po 30 - najst tu pravu na zalozenie si rodiny. Vsetko ma svoj cas a netreba to uponahlat. Najmä pokial ide o chlapa. U zien je to ine, tam uz pridu biologicke hodiny okolo 30 a ked nechce mat postihnute dieta, musi do 30 zvladnut vselico, na co ma chlap cas aj do styridsiatky. Urobit si skolu, najst si dobre platenu pracu, posnazit sa vyriesit si otazku byvania (aj ked len cez hypoteku, ale aspon mat za sebou skusenost, ake je to starat sa o seba sam a byvat vo vlastnom), mat pravidelny prijem, vediet si z neho utiahnut pravidelne mesacne vydavky a ine vydavky... mat nieco usetrene na obdobie styroch rokov po narodeni dietata, ktore zena preziva bez prijmu, pokial len nema rodicov/svokrovcov staruckych na dochodku, ze by im to decko mohla hodit na krk po vzajomnej dohode samozrejme. Takze vsetko ma svoj cas a nikde nie je napisane, ze si 40 rocny nemoze vziat povedzme 32 rocnu. Niekedy je dokonca lepsie hladat az neskor, kedy uz je clovek aj rozumnejsi, kedze je starsi, ma uz rozum primerany urcitemu veku a tym padom lepsie vie, co od zivota chce. Nauci sa aj vytriedit si hodnoty. Kam patri karasa, kam patri vzhlad, kam patria dobre a zle vlastnosti daneho cloveka a prehodnotit, pripadne v porovnani s minulostou prehodit svoje priority, co je cislo jedna, co je cislo dva, a tak dalej...

Zbytocnooost

BJ_2 v niečom suhlasim. Tiez nechapem preco maju ludia za potreby furt riesit sex a vyhladavat ho ked bez neho sa da zit :D (ak nechcu deti samozrejme). Ako by to bolo jedina vec ktora obstastni cloveka :) ale chapem je mlady a chce to skusit, aj ja som za to ze treba skusit vselico ale ze by som v tom pokracovala tak to urcite nie :)

vestica lubomira

Ahoj. Problém ktorý opisuješ je vec podvedomia. Na Zemi funguje magnetizmus čo je jeden s najsilnejších fyzikálnych zákonov. Prečo ho spomínam. Pretože príťažlivosť funguje vo všetkom. Nič v živote by sa bez neho neudialo. Všetkých aj rodičov sme si vybrali práve magnetizmom. Každý človek má svoju vibráciu, ale vlnovú dĺžku. Aj sa hovorí rozumiem si s ním sme na jednej vlnovej dĺžke. Magnetizmzsum na nás pôsobí v dvoch úrovniach. 1. Vo vedomej rovine čo je 10 % . To je naša myseľ , čo vieme veríme ... 2. V úrovni podvedomia. To tvorí 90 %. Smutné je, že aj keď náš život ovplyvňuje vo väčšej miere takmer nikto tomu nevenuje pozornosť a tak podvedomie rozhoduje za nás... V podvedomí sú traumy rodu aj z dectva, strachy, ale je to aj dlhodobá pamäť na úrovni minulých životov. Takže Tebe okolie ukazuje, že máš nevyriešený problém. Nazýva sa to aj zrkadlenie. Preto ak chceš problém odstrániť treba pracovať s podvedomím a odstrániť dôvod prečo sa to deje. Inak povedané zmeniť vibráciu. Tu je moje stránka tam je to vysvetlené. Rozhodne by Ti pomohla terapia podvedomia. vesticalubomira.wixsite.com

BJ_2

Niektori muzi niesu vhodnymi kandidatmi na partnera, muza... otca. a nemaju ani sexappeal. A nemaju sebavedomie, teda su plachi, neveria si. Takeho aj keby nejaka chcela, a zacne s nim flirtovat, pozerat sa mu do oci, tak cukne. To zenu vzdy odpudi. Cize, nemaju sancu najst si zenu, ani len na chvilu, kym sa nieco nezmeni. Vela z nich potom ide za prostitutkov, ale to spravi uplnu blbost, ked si panictvo pokazi z prostitutkov. Ja vas vyzyvam, tito placuci 20 rocni, aby ste nedali za to peniaze, lebo viem, ze rozmyslate o tom. Robite velku chybu. Ostante radsej panici aj do smrti. Ak si neviete najst zenu, hladaj pricinu, v tom co som napisal. Niesi dostatocny muz, sexappeal ani neskusaj mat, lebo najdes len povrchne vztahy. Musi sa z teba stat muz, ktory je potencionalny otec rodiny. Az vtedy si najdes zenu. Inak nie.

BJ_2

"Mam 22 a nikdy som nemal sex..." dalsi ktoremu vymyli hlavu sexualnou propagandov. Urcite chces kvoli tomu skocit z mosta co? Co tak sa zamysliet, ze je to len na plodenie deti, a "mat" by si to ani nemal mat... kym nemas lasku, partnerku, manzelstvo, s KTOROU CHCES mat deti. Si dalsou obetou sexualnej propagandy, znemravnovania. A tie komplexy co z toho maju. Co tak pozriet sa na problem, ze este si nemal partnerku, lasku... intimitu, pusu, drzanie sa za ruku. NIE SEX!. Treba len intimitu a lasku. Boze, tak vas lutujem nova generacia, strasne, co vam vymyvaju hlavu s tym sexom, a najhorsie je, ze rodicia vas nevychovavaju. Ze vas nechaju. A tito placuci muzi, "ach mam 20 a nikdy som nemal sex" to je to najhorsie, na co sa pozera z celej rise homo sapiens. Az ma vzdy strasie. Najprv si najdi zenu, a ked nevies, tak to vid ako problem. Nie to, ze nemas sex. Vy sa snazite len dostat k sexu, ako by to bola nejaka zabava. Neni to na hranie, to vas velmi oklamali.

NeznamyTHM1986

A neviem, či je to príčina ale taktiež nie som typ človeka čo sa vie baviť s niekým že čo slovo to vtip... ako áno konverzovať nejak dokážem, ale mam pocit že nejake vzťahy najdu hlavne ty, čo vedia zábavať ženy okolo seba atd (možno sa mýlim ale mam taký pocit)