Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku
ccleaner24

Táto otázka by mala byť spravodlivo rozdelená na chlapcov a dievčatá ("Ľudia"), ale keďže väčšinou tento problém platí na chalpcov, tak sa pýtam hlavne ich... nevidel som ešte babu, ktorá by v 20 rokoch bola panna...

Ste ten prípad vy, ale poznáte niekoho, kto má viac ako 20 rokov a stále nemal vzťah ani sex a stále sa tomu človeku nedarí? Ako sa tým ten človek vysporiadava?

Mne to už fakt lezie na hlavu, mám 22. nikdy som nemal sex... všetky baby ktoré poznám sú už zadané a tie nezadané ma nechcú... u ma to fakt štve a začína mi to liezť na mozog
Čo mám robiť? Keď sa mi nedarí a nie a nie a nie a nie a nie a nie si nikoho nájsť...
Skúšal som už všetko, skúšal som aj tú známu osvedčenú radu "Nehľadaj a nájdeš"... venoval som sa sám sebe, chodil som medzi ľudí len pre zábavu a nie pre zoznámenie...

Či už sa snažím alebo nesnažím, výsledok je vždy rovnaký....
Preto sa pýtam, ako sa ľudia ktorí toto utrpenie musia zažívať s tým vyrovnávajú? Ako sa mám preprogamovať aby mi nevadilo že nemám sex a partnerku? Čo mám robiť? Skúšal som všetko, mám hobby, mám veľa záujmov s kotrými sa snažím vyplniť čas, ale aj tak to na mňa vždy doľahne a je mi totálne na nič a nechcem ani žiť a všetko sa mi zdá zbytočné a bez zmyslu....

A nie, nechcem to riešiť alkoholom, fetom ani podobnými vecami, pretože viem, že to by mi prinieslo len chvíľkové upokojenie, ale potom by bol môj život zdevastovaný už úplne. Som na tenkej hrane, mám rád alkohol, rád si vypijem a bojím sa aby mi raz nepreskočilo a neuchýlil sa k alkoholu ako prostriedku utíšenia mojich zlých psychických stavov plnúcich z absencie sexuálneho/vzťahového života....

Prečo to vlastne tak je? Prečo nikoho nemám, šak som normálny chalan ako každý iný. Dovolil by som si tvrdiť, že aj lepší než priemer. Tak kde je chyba? Som obeť štatistiky? Neušlo sa na mňa? A ak hej tak ako sa s tým zmieriť sakra ? :((((

NeznamyTHM1986

Ja mám 31, no bohžuiaľ som partnerku ešte v živote nemal (iba jednu ,,pseudofriend zónu" - osobu ženského pohlavia, čo sa tvárila kamaratsky - no v skutočnsoti bola len neprimerane zvyknutá na moju ochotu) A ako to riešim?
No snažím sa na to nemyslieť? A čo je príčina? Hmm ťažko hovoriť
Mám isté zdravotné problémy na základe ktorých mam brutálny problém nájsť dlhdoobú prácu, žijem v meste kde žije malo ľudí - t. j. každý kto môže uteká odtiaľ a mno aj tým že uznávam iné hodnoty - som vyznávač metlaovej a rockovej muziky (nechcem vyznieť ako človek, čo hľadá niekoho na zaklade hudobnej orientácie ale proste baviť sa na diskotéku, tancovať na nejakej bežnej zábave abo čo proste v žiadnom prípade... ) a súčasná tzv. komerčná psuedokultúra sa mi dosť hnusí (pseudocelebrity, superstar atd).
Skúšal som to riešiť cez chaty a pod. veci, no tam som našiel osoby s ktorých som sa dostal do vzťahov založených na mojom jednostrannnom zaujme (ja. píšem - dotyčná odpisuje, nepíšem - dotyčna ani nevie že existujem) čo ma po pár rokoch prestalo baviť.

Kontr0lor

ivobrick - nesmie byť nič viac aby som to zvládol psychicky, psychika je problém, keby nebola nie je problém

ivobrick

Kontrolor- ale ta neschopnost je tvoj hlavny problem.
Chyba ti dievca a ty tvrdis ze tam nesmie byt nic viac.
Nedava to logiku.

ped

Divočina, namaľuj seba, to by bol dobrý nápad. A inak, ako sa dohodneme, že keď budeme mať spoločnú svadobnú fotku, tak kto bude vpredu a kto vzadu, prosím ťa? Dvaja sa na jednu fotku isto nezmestíme:-) Svadba vorvaňov!

ped

Adria, ten koník, to už nie je môj láma-psík, to je pravda. Dostať sa na Olymp v nejakom umení stojí veľa síl, psychika kolabuje, fúh. Ale divné je to, že keď v nejakom umení nie je aspoň iskra, nehovorím o eláne, to už je max, tak to má zmysel viac menej len taký "weird". To je ten X-faktor podľa mňa, dať niečo viac ako len nacvičené postupy.
Divočina, ty to tuná nezahováraj a pekne sem vycap aj ty svojich koníkov! Som zvedavý, či si tiež takto mentálne retardovaná ako ja a či sa k sebe hodíme!