Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku
ccleaner24

Táto otázka by mala byť spravodlivo rozdelená na chlapcov a dievčatá ("Ľudia"), ale keďže väčšinou tento problém platí na chalpcov, tak sa pýtam hlavne ich... nevidel som ešte babu, ktorá by v 20 rokoch bola panna...

Ste ten prípad vy, ale poznáte niekoho, kto má viac ako 20 rokov a stále nemal vzťah ani sex a stále sa tomu človeku nedarí? Ako sa tým ten človek vysporiadava?

Mne to už fakt lezie na hlavu, mám 22. nikdy som nemal sex... všetky baby ktoré poznám sú už zadané a tie nezadané ma nechcú... u ma to fakt štve a začína mi to liezť na mozog
Čo mám robiť? Keď sa mi nedarí a nie a nie a nie a nie a nie a nie si nikoho nájsť...
Skúšal som už všetko, skúšal som aj tú známu osvedčenú radu "Nehľadaj a nájdeš"... venoval som sa sám sebe, chodil som medzi ľudí len pre zábavu a nie pre zoznámenie...

Či už sa snažím alebo nesnažím, výsledok je vždy rovnaký....
Preto sa pýtam, ako sa ľudia ktorí toto utrpenie musia zažívať s tým vyrovnávajú? Ako sa mám preprogamovať aby mi nevadilo že nemám sex a partnerku? Čo mám robiť? Skúšal som všetko, mám hobby, mám veľa záujmov s kotrými sa snažím vyplniť čas, ale aj tak to na mňa vždy doľahne a je mi totálne na nič a nechcem ani žiť a všetko sa mi zdá zbytočné a bez zmyslu....

A nie, nechcem to riešiť alkoholom, fetom ani podobnými vecami, pretože viem, že to by mi prinieslo len chvíľkové upokojenie, ale potom by bol môj život zdevastovaný už úplne. Som na tenkej hrane, mám rád alkohol, rád si vypijem a bojím sa aby mi raz nepreskočilo a neuchýlil sa k alkoholu ako prostriedku utíšenia mojich zlých psychických stavov plnúcich z absencie sexuálneho/vzťahového života....

Prečo to vlastne tak je? Prečo nikoho nemám, šak som normálny chalan ako každý iný. Dovolil by som si tvrdiť, že aj lepší než priemer. Tak kde je chyba? Som obeť štatistiky? Neušlo sa na mňa? A ak hej tak ako sa s tým zmieriť sakra ? :((((

a_dr1a

Ped) Ked si spominal tie kone, tak mne tiez niekto namaloval a daroval tento obrazok kona. Neviem, preco mi namaloval zrovna kona, ale je to nadherne) Iba venovanie, mena som zatrela)

naivkasprosta

PO PRVE: rada na zbavenie sa zbytocnej energie: Zacni sportovat, pravidelne behavat, plavat, aby si tu energiu zo seba niekde vydal. Nemusis hned utekat do teroristickej organizacie ako chudaci z krajin, v ktorych jeden muz ma 10 zien a dalsi deviati maju hovno.
PO DRUHE: rada na ziskanie dievcata: skus lovit v takych inych vodach, skus sa poobzerat aj po skaredsich zenach, ktore nie su zrovna NAJ SEXICE. Mozno, ze sa ti bude zdat hlupe nelovit zrovna medzi modelkami, ale ver, ze medzi kraskami je mnoho namyslenych zien, ktore si budu udavat podmienky a ty budes musiet skakat ako tie zeny piskaju, snazit sa im vycitat z oci vsetko, plus hodne zlatokopiek je medzi nimi. Pokial by si zacal balit nejaku skaredsiu, nech by hoci aj dost skaredu, ktora ma malo napadnikov, pripadne nema a nemala este nikdy ziadnych napadnikov, tak tam by to mohlo skor klapnut a mal by si aspon nejaku.
Chodim na kupko a take pariky tam vidim, ze zena tucibomba, ziadne deti a ziadne babatka pri sebe a chlap stihly a svalnaty, pekny, nechapem... Dnes som taky parik videla... zena uplne plocha, doska, ani len naznak prs, ruky trochu tucne brucho trochu tucne, ritisko obrovska hororova, ze ani ta najtucnejsia zena taku nema a nohy jak slon katastrofalne, tucne... a chlap vcelku krasavec popri nej, drzal ju za rucicku, usmievali sa na seba, jeden stastnejsi jak druhy, pozeram, nechapem... fakt tie baby tam...
Pribeh: jeden chalan bol zufaly, totalne zufaly, nevedel si ziadnu najst, obycajny priemer z fabriky, zarobok minimalny, nie skaredy. Uz mu aj vlasy vypadali a oplesatel, aj tak ziadnu si nevedel najst. Nakoniec ked sa blizil k 40, tak ho zacali obletovat stetky, cundry take, co nohy roztahovali kade tade, take baby, ze tri deti, kazde s inym. Od neho chceli len, aby im decka zivil, nelubili ho, len kalkulovali a premyslali, ze starec, co cely zivot vtaka honil, len v jednych gatiach chodi a v jednom tricku, co si na seba nedopraje, lebo setri na buducnost... ze kolko ten uz moze mat nasetrenych penazi, aj sa ho vypytovali, kolko ma, on hlupak vytaral, pravdu povedal a cim dalej, tym viac takychto napadnicok mal. Ale on nechcel zivot stence od suky, on si chcel vlastne deti urobit a bezdetnu zenu si najst, stary panic, aj bol z dediny a chodil do kostola, ale uz nemohol zniest tie stetky ako ho otravuju, stareny. Tak im vsetkym ukazal! Ani nevedeli, ze ma frajerku a zrazu len prisiel s obruckou na prste, vzal si najskaredsiu a najtucnejsiu zenu, aka sa kedy v danom okrese narodila. Ale bola este panna. On bol toho nazoru, ze radsej najskaredsiu a najtucnejsiu pannu ako gentleman zachrani, aby nebola sama, ako nakazit sa od suky, nechat sa od nej obrat o majetok a este jej stence zivit. A dobre ma, v podstate na zufaleho chlapa este velmi dobre dopadol. Lepsie nemohol

Swift

Ja mám 20 a som na tom rovnako, občas mi to príde veľmi ľúto a už v tomto ani nemám také sebavedomie, ale venujem sa škole, svojim záujmom, kamarátom a snažím sa to brať tak, že som ešte stále úplne mladý a verím, že raz aj ja nájdem svoju spriaznenú dušu, len netuším, kedy sa to konečne stane.

@ayahuasca na zoznámkách sa podľa mňa s väčšinou ľudí neoplatí ani len baviť.

Kontrol0r

ivobrick - ak by som s tým nemal problém tak neexistuje tento príspevok a ani tento problém, ja nemám problém zavolať dievča von, na aktivity ktoré máme spoločné, len tam nesmie byť nič čo by ukázalo na niečo viac to je tá neschopnosť

ped

Divocina, takto na diaľku ti dám domácu úlohu. Maľovať nevieš, to vycítim na sto hony, prosím ťa, resp. ti to dávam príkazom. Pokús sa trikrát namaľovať koňa, to je jedno, či už perom alebo niečím iným a potom ho tu zaves. Som zvedavý, či sa ti to podarí. Aj ostatní nech tu zavesia svoje kreácie, ste vedeli, že aj podľa toho možno dať ľudí dokopy? Keď sa tie kone, resp. skôr tie psy na seba podobajú ako vajce vajcu, tak ide o vhodné povahy pre seba? Toto je najmodernejší spôsob dávania ľudí dokopy. Namaľuj koňa Divocina a ja ho namaľujem tiež a tu ho daj. Bude aspoň sranda.

ivobrick

A kolko zien si oslovil, myslim nazivo, nejaka poondiata zoznamka ma nezaujima. 3? 5? To je malo.
Ako vyzeras to posudit neviem, hod fotku - velmi vela ludi klame, poznam to. Znami, rodina, kamarati, kamaratky. A ty sa potom cudujes kde je problem.
A vlastne, ako zareagujes ked ta pristihne zena ze sa nanu pozeras?

Vy VSETKO brutalne komplikujete;
"takže si to ani len nedokážem predstaviť ako by som o dievča ktoré sa mi páči prejavil záujem" - ahoj pod niekedy (ale lepsie den) somnou von. hard?
"keby vyzeram aspon trochu pekne tak by som ta hned chcela. Ale viď moju temu "ako sa zmierit s tym ze som skareda" .. takže nemozem a coskoro koncim so zivotom ak naberem odvahu" -a ty koho prosimta chces, ked nenavidis seba a chces sa zabit?

Si skareda, fajn a teraz co ako, vzdy sa s tym da nieco robit. Pekne sa oblec, namaluj, daj si svetle farby. Nie kazdemu sa paci kozata s velkou ritou.. to kde zijes preboha.

Kontrol0r

Nenavidim sa - Ale neblázni, byť pekný je príliš subjektívne, lebo každému sa páči niečo iné, napríklad mne sa páčia len chudé dievčatá. aj keď nemajú "najkrajšiu" tvár. No a v podstate kým je človek zdravý tak nie je dôvod myslieť negatívne. Na svete je neskutočne veľa vecí ktoré nás môžu robiť šťastnými :))))