Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
myslim, ze suvis to nema, hlava moze boliet z casu na cas aj cloveka, ktory je zdravotne uplne v poriadku, ktory nema ziadne problemy, viem o tom svoje. Takze vobec by som to nejako nespajala s imunitou.
toto, co tu zaznelo ma celkom zaujalo. Vazne si niekto myslite, zeby bolesti hlavy a unava mohla byt sposobena oslabenou imunitou? Mne to celkom nejde do hlavy, akoze aky to moze mat suvis??
marceliita Je to pravdou, kedysi som sa na to zlostila, keď som niečo také počula, bola som po pravde nervná, že nás majú muži za padavky a tak, ale časom som prišla na to, že nie je vôbec dôvod sa hnevať na to, že sme citlivejšie. No a čo! :)
no môj muž hovorí, že my ženy sme oveľa citlivejšie na zmeny počasia a čosi na tom je veru :D
moze mat aj na to vplyv, ale niekedy aj nie...u kazdeho je to proste ine...treba si skusit...imunitu si dat do poriadku nie je jednoduche...ale mne od bolesti velmi pomaha Cetalge...to ci ma boli hlava z unavy alebo z pocasia, tak tento liek mi proste zaberie...
Dobrý deň prajem, nemôže byť vaša únava a bolesť hlavy spôsobená zniženou imunitou? Skúste brať vitamíny. Ja osobne beriem Wobecare enzym a som veľmi spokojná
Mamita1 len ked ta chytia bolesti, tak vtedy je ta chut ist von to posledne. Aspon pre mna. Ale mas pravdu, ze to mnohokrat moze pomoct. Ja hlavne ocenujem to, ze muz si uz zvykol, ze ked mi nie je dobre, ze sa postara o domacnost.
toto mavam aj ja niekedy, ale teda na jar ked ma chyti jarna unava a este ked do toho pride menzes alebo nieco, tak to vtedy som uz totalne, ze zle, to so mnou vtedy ani rec pomaly nie je :D
ja niekedy mam problem sa rozhybat aj v bezne dni, len niekedy mam problem ani nie v bolestiach alebo niekde na tele, ale skor v hlave, ze sa mi nechce :D :D :D
...toto inak s tebou musim suhlasit, ale mne niekedy ani prechadzka vonku nepomohla. Niekedy proste bez tabletky sa nerozhybem, ze s bolestami mi je tazko, takze to si dam Cetalgen, ten mi pomoze a potom mozem normalne ist robit co chcem, co som zvyknuta.