Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

Laurosik

ja sa uz takto nespolieham. ako jedna vec je ze ano prehlad o tych liekoch asi vacsi ako my predsa len maju na to skoly vystudovane, no marketing je zase druha vec. a velakrat sa ti stane ze ti daju proste to najdrahsie co maju a nemusi ti to vobec zaberat. ked som mala posledne bolesti hlavy a teploty tak som si dala na odporucanie kolegyne cetalgen a ten nie je ani drahy a zabral mi dost rychlo.

darinka76

No ved ja si tiez myslim ze zase davkovat sa tabletkami nie je bohvie co...Navyse ked obsahuju len maly pomer lieciv alebo nieco co ta doslova nuti si ich dat viac, lebo jedna ti proste nezaberie...Ani neviem vlastne ze na co treba prihliadat ked uz si nejake analgetika kupujem...Vacsinou si len vypytam v lekarni a oni mi daju, tak sa spolieham na to...

darienka

vytrenujes samu seba na prekonavnie bolesti :D ale uprimne neviem ci by som to zvladla sa takto "trenovat". pri tych mojich bolestiach hlavy by som nedokazala normalne fungovat. ako uprimne som z toho zufala lebo aj doktori mi povedali ze to nie je migrenozny stav,ze proste je to normalna bolest hlavy.

jancovka

tak popasovať sa treba asi skôr len s tou teplotou ale nie bolesťou. na bolesť si ti organizmus nemá ako zvyknúť či prekonať ju bez analgetík. tým možno tak trénuješ niečo iné :D

marekana

A nie je skôr lepšie nechať telo s tým chvíľu popasovať? Že nechať ho nech si vytvorí nejaké tie obranné mechanizmy. Alebo aby ti to neutlmilo možno nástup niečoho vážnejšieho.

miacha

To by u mňa nevyhralo takýto systém - ani v práci, ale celkovo ani doma. Mňa už len keď začne hrdlo pobolievať tak si hneď nasádzam lieky, lebo sa to snažím dosť skoro podchytiť.

mijja

Veru nie každý má tieto možnosti. Len nechápem a čudujem sa, ako to niekto svojvoľne dokáže vydržať. Keď si dáš predsa tabletku od bolesti tak máš za pol hodinku pokoj a môžeš fungovať.

mamita1

nie každý máme tieto možnosti veru robiť z domu,no na druhej strane si neviem predstaviť že by som pracovala z domu aj s bolesťou hlavy. predpokladám že keď niekto pracuje z domu tak pracuje na počítači. to by mi vyvolalo asi ešte väčšiu bolesť hlavy.

lichotinka

a ako casto mavas tieto bolesti ked si potom mozes tolko home officu bravat? ja bohuzial ked nepridem do prace tak sa robota za mna sama neurobi, cize bud by som si vycerpala vsetky paragrafy alebo dovolenku alebo by som musel arobit priamo s bolestou, co je velmi neefektivne.

imeta

ja sa zvyknem takto odsledovavat pocas mojich dni, viem kedy mat po ruke nejake tie lieky od bolesti, no zvycajne si radsej beriem z prace home office, i ked to nie je tiez velka vyhra pri bolesti hlavy.