Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
to mas cas si to takto odsledovat spatne? ako ja niekedy som rada ze si pamatam co bolo predvcerom alebo cely tyzden a nie este si odsledovat ze by som nieco spravila inak ako obvykle a z toho ma boli hlava.
keby mam kazdy emsiac chodit k dr. s bolestou hlavy, no tak neviem uz ci by som nebola asi aj na polovicnom invalodnom dochodku :DD ved je to uplne normalne ze ta nieco zacne boliet, ale prvorade je hlavne zistit pricinu preco ta to zacalo boliet.
Jasne, chápem, ze nie vsetko je na 100%, ale aj tak je fajn, ze nieco moze aspon trosku pomoct. S tym doktorom to je jasne, ja tiez nikdy nečakal na rychle terminy, vzdy su to mesiacmi cakania. A hej, ked nieco dôjde alebo sa clovek ocitne mimo, tak sa musi skusat hocico, lebo nikto nechce trpiet.
darienka
Súhlasím, len som si prečítala vlákno, a sa tu Cetalgen tak trochu propaguje s tým, že zaberie na všetko, úplne skvele, bez problémov :) Tak som len chcela poznamenať že teda nič nie je na 100% a netreba to brať jak všeliek.
No a to hneď smer doktor...no samozrejme, hneď o tri mesiace ma objedná :D Neviem ktorý neurológ ťa zoberie hneď, ale tak ja takého nepoznám. Preto ak človeku dôjdu lieky, alebo je mimo domova, alebo alebo milión iných dôvodov, tak skúsi čokoľvek.
to nemozes porovnavat klasicku bolest hlavy s migrenou. mavam aj jedno aj druhe, ale to uz viem kedy co ma prist a kedy si mam co nasadit. clovek sa uz za tie roky predsa pozna a ked aj nieco nezabera ako zvycajne tak hned smer doktor.
Tak to je pravda ze na tu migrenu ti to nezaberie, pretoze migrena je uz iny odvar bolesti a tam jednoznacne treba lieky na predpis original na migrenu. No na taketo "bezne bolesti" je uplne v pohode. Niekomu staci jedna tabletka, niekomu az dve.
Prispejem aj svojou skúsenosťou - Cetalgen mne čiastočne pomáha jedine ak si ho dám 2 naraz, aj to tak na 3-4 hodiny - ale ja mám oficiál migrénu, nie len takú nejakú bolesť hlavy, a pri migréne vám nepomôžu žiadne takéto voľnopredajné cukríky z lekárne, tam musím byť na liekoch na predpis, ale ak ich náhodou nemám, tak človek skúsi všeličo. Každopádne na menštruačné bolesti zaberá to áno, ale tak to rovnako aj Ibalgin, Flector či Nalgesin.
No tu sa toho teda obávať fakt nemusíš. Zaberie ti dostatočne a kompletne na viacero druhov bolestí. Na bolesť hlavy, pmsko, bolesť zubov. Je tam toho viac, takže ja si myslím že sa oplatí mať ho po ruke :-)
akoze kolko toho s nim vies vyriesit ked nie len tri muchy jednou ranou ? to by ma fakt zaujimalo, lebo uz som pocula o takychto vsestrannych liekoch, no neboli vobec ucinne a prislo mi to tak ze to bolo prave kvoli tomu ze boli vsestranne.