Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
no mozno to zvlada tiez len vdaka nejakemu lieku :-D je to makacka tieto predvianocne stresy a nervy. sama to poznam. este aj ked mas do toho riesit ine rodinne spory tak ti fakt poviem ze to je o nicom..do toho cetalgenu by mohli pridat aj nejake antidepresivum :-D
ja sice problem s pmskom nemam :-D ale hlava ma bolieva dost casto v poslednej obe. neviem mozno je to tym pocasim alebo aj z predvianocneho stresu :-D sa cudujem mojej zene ako to zvlada v pohode s prehladom vsetko.
akože alchemilkový čaj ti môže zabrať asi akorát tak na kŕče v bruchu. ale pochybujem že ti zaberie na bolesti hlavy alebo krížov pri pmsku. ja inak tie bolesti hlavy mávam väčšinou keď sa mi "zasekáva" menštruácia, no vtedy sa bez lieku fakt nezaobíde.
A čo si všetko skúšala? Mne napríklad kedysi zabral dobre aj obyčjný alchemilkový čaj, no čím som bola staršia tak to bolo horšie a horšie.
macava - jasne mne zabral pri pmsku komplexne na vsetko co mi bolo :-D a to je co povedat. hlava, brucho, krize.
ano suhlasim. naco si zbytocne zatazovat pecen ked sa to da takto vyriesit jednym liekom. myslim si ze je to prospesnejsie riesenie pre nase celkove zdravie.
Podľa mňa to nijak neovplyvňuje fungovanie počas dňa. Ako neviem čo si predstavujú niektorí ľudia pod pojmom silnejší, ale pre mňa to v prvom rade znamená že je účinnejší a tak nemusím brať veľa tabletiek počas dňa.
..ano je silnejsi kedze ma v sebe az dve ucinne latky..a vlastne preto je aj taky vsestrannejsi a dobre zaberie nie len pri tych bolestiach, ale aj pri chorobe pri teplotach..
minule som si ho dala, lebo ak sa pocasie menilo ma chytili take bolesti hlavy, ze som mala problem ist pre deti do skoly a skolky. a zabral mi super, mohla som uplne v klude odsoferovat.
takze to znamena ze je silnejsi? ja viem ze kazdy mame prah bolesti iny a vela veci je individualnych, no zaujima ma to celkom dost ze ci to nejako neovplyvnuje aj normalne bezne fungovanie.