Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
Určite by som odporučila trvať na ďalších vyšetreniach. Niekedy sú doktori trochu leniví, česť výnimkám. Mojej mamine pomohlo toto: www.joalis.sk
Kúpila som jej to na skúšku, síce jej to drahšie, ale cíti sa lepšie :)
A toto je velmi dobra vec, mat po ruke nieco taketo aj na bolesti aj na teploty. V dnesnej dobe je tych virusov a bacilov akosi vela. Ved mne to tak pride ze kazdy mesiac sme v lekarni a u doktora s nejakym inym problemom.
Skolabovat sa da nie len od dehydratacie ale tak isto aj od bolesti.Kazdy mame iny prah bolesti a niektori vedia skoncit aj v nemocnici. Preto to nie je sranda a je dobre mat od bolesti nejake lieky zakazdym doma. Ja ked vidim ze dochadzaju tak v momente idem do lekarne dokupit aj ked ich aktualne nepotrebujeme.
Fuha no to nie je sranda ale ze vobec a hlavne cez leto je to velmi nebezpecne, to skolabujes raz dva. Pocit smadu mavam tiez malo, ale som si na telefone nastavila pripominac, lebo inak by som vypila za cely den jeden caj, dve kavy a mozno pohar ci dva vody.. a to nie je bohvie co..
No a preto tí čo pracujú za PC by mali mať tie ochranné okuliare :D Ale je mi jasné že keď je toho proste na človeka moc tak ho to pred bolesťou hlavy neochráni. Ja napríklad sa veľakrát pristihnem že pijem málo vody. A to je tiež pre organizmus zlé.
ono niekedy ani nejde o to aku pracu vykonavas, lebo tak isto ma nieco do seba aj manualna praca aj taka napriklad za pocitacom. keby mam 12 hodin stat za pasom tak by som bez bolesti krizov asi neobisla, no tak isto si neviem predstavit keby mi ma 8 hodin plestat monitor do oci..
Zeny neviem aku pracu vykonavate, ale ja napriklad stojim za pasom 12 hodin. Viete si asi predstavit.. kym sa este domov dotrepem a co ma este vsetko doma caka. To proste takto ked fungujes tak si myslim ze uz aj tym vekom sa nejaky "problemy" objavia a pokial je to stale mozne tak utisit to tabletkou je hned prva mozna volba.
Je to pravda ze velke naroky sa na nas kladu a hlavne ked su aj nejake rodinne problemy ci nezhody a v praci sa toho na teba vali vela..to je niekedy rovno na doktora ako na tabletku. Niekedy je to tazke sa odosobnit, ale lepsie ako sa potom nervovo zrutit.
myslim si ze to tak mame kazda. ja teda chodim z prace taka vystavena ze dovidenia. a dosta casto sa mi to potom aj odzrkadluje na zdravi. bud ostanem chora alebo ma zacne boliet hlava z vycerpania.
..a to som si myslela ze len mne je malo 24 hodin za den :D.. ako ked si vezmes ze len 8hod stravis v praci a 8hod by si mala v noci spat tak ti realne ostava akoze 8hod na deti, upratovanie, nakupy, vencenie, samu seba, muza...ano zda sa to vela, ale vobec nie je :D..