Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

denanusa

No vieš koľké lieky som vyskúšala kým som našla tabletku ktorá mi zabrala, že ma zbavila bolesti hlavy?
To som už myslela, že to nebude mať konca :(

jancovka

Miacha z toho si nič nerob, hlavne aby si našla recept na to ako sa bolesti zbaviť keď príde, to je to podstatné ;)

sasimka

mozno nejako sa ti hormony pomenili a vsetko, kadeco sa mohlo zmenit, je to o tom aby si si vedela poradit, ked bolesti pridu, aby si vedela ako to zvladat ;)

miacha

DARINIK

Keď som bola v puberte, v takom období tak mi nebývalo nič, kamošky tie mávali aj počas menzesu bolesti hlavy, nechodili do školy a ja nič, na mňa všetko doľahlo až na výške, že som začala byť na kadečo háklivá.

Chrisiana

myslím, že to si nevyberieme, že keď to bude mať prísť, tak to príde a proste budeme také, ale ja sa snažím robiť všetko pre to aby som sa cítila dobre, aby mi nebolo ťažko aby som nemala bolesti a taktiež moji známi aby boli v poriadku, zdravie je pre mňa na prvom mieste proste :)

julisa12

toto myslim, ze je ista generacia ktora to tak ma...ktora to tak vnima, ze len co oni to je najlepsie...my to tiez mame doma takze si z toho nic nerob...to niekedy sa nezavdacis...

cicilka

toto ti uplne verim, ale tak jej kup a daj nieco, co by jej pomohlo, napriklad Cetalgen a nech to uzije, ked jej nebude dobre, este teda je hlavne aby si chcela dat poradit, aby chcela pomoc, lebo moj otec ten napriklad si mysli, ze vsetko vie najlepsie a od nikoho ziadnu pomoc nechce a z toho som akoze casto zufala.

patrici77

no praveze si nedava, ale mala by si, lebo nie je to dobre a po pravde sa mi to ani nepaci, ze takto ju to trapi, to uz len ked jej volam a pocujem, ked jej nie je dobre, tak ma to boli pri srdci :/

Darinik

patrici aj si niečo dáva, keď má taký problém? ale ono je to zaujímavé, že niekto nemá problémy veľmi dlho, že mu nevadí ani nízky tlak, ani daždivé počasie a potom od istého obdobia aj takéto veci začnú vadiť, že na tom organizme sa to podpíše.