Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
Už som o ňom počula, že je všestranný celkom. Používaš ho len na nejakú konkrétnu bolesť alebo teda tak všeobecnejšie? Zbará ti na všetko v pohode?
jasné že ťa majú upozorniť v lekárni a pri predpisovaní liekov sa ma napríklad moja doktorka aj pýta že či som pri poslednom užívaní náhodou nemala nejaké ťažkosti a ako som to znášala. z tých voľnopredajných liekov sa mi najlepšie osvedčil cetalgen.
myslis konkretne s nejakym liekom alebo celkovo? lebo raz som mala taku reakciu z antibiotik. z takychto volnopredajnych liekov asi ani nie a zas na druhej strane ked nieco kupujes tak by ta mali v lekarni na take nieco upozornit.
Vidíš to a ja by som si skôr myslela že je to naopak, že skôr takto je to ťažké. Ale v podstate áno, je to rozdiel keď si dá človek len jednu tabletku ako keby si mal dať na každý problém jednu. Čo sa týka nežiadúcich účinkov tak už sa vám vyskytlo niekedy niečo?
ked ma zmohne choroba tak mam problem prijat nejaku stravu a neviem si perdstavit ze by som si na taky zaludok dala nieco co by mi ho este zatazilo. takze za mna jednoznacne tato volba 2 v 1.
Je to tak. Radsej mat v jednej tabletke "vsetko" ako to potom prekombinovat s viacerimi a moze to mat az fatalne nasledky ktore koncia na pohotovosti. Takto je to predsa len bezpecnejsie.
neziaduce ucinky najdes, ale vsade. no vidis presne takto som sa na to teda zatial nepozerala, ale je na tom cosi pravdy. predsa len nie vsetky lieky si spolu mozu sadnut.
Dlhsi cas by sa podla mne dostupnych informacii nemali uzivat ziadne lieky, pokial teda lekar nepredpise inak...No myslim si ze je to vyhoda ked je to takto v jednej tabletke vsetko, hlavne kvoli neziaducim ucinkom...
odľahčenie? ja by som práveže povedala opačne keďže ako píšete má obe zložky v jednej tabletke. a ešte keď čítam že nie je vhodný po 18 rokov ani tehotným. a keď ho užívate tak úplne v pohode aj dlhší čas?