Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

darinka76

Este mi napadlo, ze v podstate pri nom si mozes dat kludne aj po dve tabletky 3x za den, cize pokial by si mala uz ja neviem ake bolesti tak toto by ti malo jednoznacne zabrat. No myslim si, ze asi az take silne boelsti nemavas,ci?

ngocnga123

Aj ja často pociťujem bolesti hlavy sprevádzané únavou, najmä počas stresujúcich pracovných dní alebo keď nemám dostatok spánku. Tento stav skutočne ovplyvňuje moju náladu a produktivitu. V takýchto chvíľach si rád vypočujem jemnú, upokojujúcu hudbu – môžeš skúsiť skladbu My World, ktorú nájdeš tu: efektydzwiekowe.com

4gabriela58

A co mas take najovetenejsie co ti zabera? Lebo zase tychto liekov je tiez dost vela a skusat kazdy jeden..neviem..

darienka

no s vekom nie, na to este nevymysleli ten elixir mladosti :D ale chvalabohu su vymyslene analgetika na tlmenie bolesti a s tym sa uz da nieco robit a aj zit :D

Martinka229

Rozumiem. Ved kazdeho cas od casu rozboli hlava i ked mi pride ze my zeny se na to nachylnejsie, zrejme aj skrz vplyv hormonov. Neberies HAK alebo nieco? Pravda je ze ono to ide s tym vekom no a s tym clovek asi nic moc nenarobi :D

liara

Ked ono toto nie su ze migreny, keby boli tak to uz by som asi riesila cez toho doktora. Toto su take "klasicke" bolesti hlavy, ze da sa to zniest, ale otravuje to celkom.