Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
no tak ale s pocasim mi neurobime ale ze vobec nic, my mozeme len sa s tym popasovat ako to na nas vplyva, to by som povedala, ze je jedina vec, ktoru my vieme nejako ovplyvnit ;)
patrici77 Nie si len ty takáto citlivá na zmeny počasia, bývam aj ja taká a toto leto je fakt také bláznivé, že to sa ani nemôžeš spoľahnúť že keď je ráno pekne, že tak bude aj poobede a opačne.
Preco by toto malo mat nejaky suvis s imunitou tomu trosku nerozumiem..S tym som sa nestretla..Co mam skusenost, tak na bolesti je dobry Cetalgen ten do pol hodiny zaberie a pomoze..Kadejake lieky som si v lekarni kupila, som skusala, ale bez efektu..
Môže to byť spôsobené zníženou imunitou. Skúste ju nejako posilniť napríklad Wobecare enzym. U nás to je už na dennom poriadku.
Clever is the platform powering digital learning for K12 schools--one single place for identity, access, security, and classroom engagement.
kahoot-login.info
martinka myslim si, ze cely zivot sa ucime taketo veci, ze proste co na nas zabera, co nam dokaze pomoct.
Ja vcera som bola uplne super, dobra nalada, plna energie a dnes ked sa zatiahlo, tak uz som si aj tabletku musela davat, lebo som citila, ze ma hlava zacina pobolievat.
toto co pises to poznam a potom som cela nesvoja, slaba a unavena a vlecie sa to so mnou cely den. Takze uplne ta chapem a je fakt, ze si za to mozeme same.
Ja ale co som rada, ze uz za tie roky to viem trosku ukorigovat.
julisa, keď také zmeny počasia akože extrémy ani jedným ani druhým smerom to nerobí ani mne vôbec dobre :/
mamita aj mne je dnes dobre...lebo sa vycasilo, lebo to ked slniecko vyjde, to hned mi je lepsie, aj viac energie mam, ani hlava ma neboli, vsetko na poriadku...len to by taketo pocasie muselo byt cely rok...