Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

mamita1

hlavné je ale neoddať sa tomu, aspoň pre mňa to bolo podstatné, lebo keď tomu človek podľahne, tak tie bolesti, tá únava sa ešte zhorší, ja som sa aj nútila proste viac ísť von, lebo to človek čím viac je doma zavretý, tak tým viac tie problémy sa v tele rozmáhajú

anezkagub

To môže a aj to, že je jar, tak aj jarná únava a jedno s druhým, tých vecí čo môžu toto spustiť je veľmi veľa.

mantika

basatop ani sa ti necudujem, ze mas taketo problemy, to myslim, ze vo velkej miere moze za to aj pocasie, ved je riadne blaznive :)

basatop

Denanusa toto nie si podla mna sama, co mala taketo myslienky, ze to ani neprejde, mala som to podobne neraz.
Ja aj teraz na jar proste ma dokaze tak skolit unava, ze by som len spala, hlava mi casto ide vybuchnut, uz sa tesim, ked sa to prehupne do leta.

denanusa

No vieš koľké lieky som vyskúšala kým som našla tabletku ktorá mi zabrala, že ma zbavila bolesti hlavy?
To som už myslela, že to nebude mať konca :(

jancovka

Miacha z toho si nič nerob, hlavne aby si našla recept na to ako sa bolesti zbaviť keď príde, to je to podstatné ;)

sasimka

mozno nejako sa ti hormony pomenili a vsetko, kadeco sa mohlo zmenit, je to o tom aby si si vedela poradit, ked bolesti pridu, aby si vedela ako to zvladat ;)

miacha

DARINIK

Keď som bola v puberte, v takom období tak mi nebývalo nič, kamošky tie mávali aj počas menzesu bolesti hlavy, nechodili do školy a ja nič, na mňa všetko doľahlo až na výške, že som začala byť na kadečo háklivá.

Chrisiana

myslím, že to si nevyberieme, že keď to bude mať prísť, tak to príde a proste budeme také, ale ja sa snažím robiť všetko pre to aby som sa cítila dobre, aby mi nebolo ťažko aby som nemala bolesti a taktiež moji známi aby boli v poriadku, zdravie je pre mňa na prvom mieste proste :)