vyskušala som všetko možné i nemožné a jediné, čo sa mi naozaj osvedčilo bolo toto www.imunovit.sk
Imunita - čo zaberá na jej posilnenie?
Jednoznačne Wobecare enzym!!!!
zdravý životný štyl a vitamíny na posilenie imunity
na toto je skvelý vitamín na posilenie imunity www.imunovit.sk a odkedy ho beriem, nenám nádchu, lepšie sa mi dýcha
@ahjajjaj> dakujem za napad, bola som aj u takychto Dr. , ale depresiou netrpim, bude to skor stres, ale na to mam lieky tiez :)
ahoj, je to stres, alebo psychická bolesť, ktorá ničí imunitu. Skús si urobiť test na depresiu podľa Zunga: test-deprese.hys.cz
V prípade, že Ti vyjde pozitívny výsledok, obráť sa na psychológa a psychiatra kvôli termínu vyšetrenia. Je možné, že po užívaní antidepresív by sa Ti imunita zlepšila, teda pokiaľ sú jej poruchy psychického pôvodu.
Ja som zufala, mne nestaci C, D, B kompex, Fe, Zn a Magnezium, nestaci mi ani Wobenzym, ani Imunoglukan, ani z alerga Isoprinosine :((((
Nestaci mi otuzovanie striedavou sprchou a cvicenie a vksue som kazdy druhy treti tyzden dost chora a kaslem ! Velmi casto :((((vzhladom na caste choroby nevladzem sportovat, tak aspon zlahla cvicim, chodim peso
Krv mam vzdy ok, ziaden bacil ani virus ... co mam robit ? :((((
Nemozem jest kyslu kapustu kvoli histaminu, ani probioticke jogurty ...
no tak ja si musim zaklopat, ale moja imunita je lepsia ako kedykolvek predtym:)
mne dost na imunitu pomohlo zelezo, cecko a decko. ovela menej casto byvam chora, odkedy to beriem, takze nieco na tom asi fakt bude.
...aj akoze pocitujes nejake zlepsenie?
Imunita je definovaná ako odolnosť organizmu voči rôznym ochoreniam. Je to obrana proti väčšine choroboplodných mikroorganizmov a nádorovému bujneniu.