Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.

Príspevok v téme: Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Danka331

Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!

Tutanchamon_xD

Vsak prave takych zeny miluju nie ? Tak potom sa preco cudovat ? Vsak chlapi svoje priatelky ponizuju, nevenuju sa im, podvadzaju ich alebo im sem tam vynadaju a oni este budu plackat, ze ony o nich nechcu prist lebo ich nadovsetko miluju, tak sa pytam kde je problem ? Dnes maju zeny rade prave tych hajzlilov bez chrbtovej kosti.

if

Sebavedomie zeny by nemalo stat a padat na tom, ci ma alebo nema chlapa. Niekedy je lepsie radsej nemat ako mat. Ked nema byt chlap k zene slusny a uctivy, komplimenty davat a pozitivne jej osobu komentovat, uprimny obdiv a uznanie jej davat, tak potom radsej nech si ziadneho muza nehlada, ako primitiva, ktory ju len uraza a ponizuje. Kto ma sklon ponizovat, nech si kupi bic a nech sa prace do kurvinca s nim... ked si zaplati, tak aj najde taku damu tam, ktora mu na par minut zahra chuderu, nech je spokojny :) ale v realnom zivote kazda normalna od neho ujde.

in blossom

priatel? ty taketo individuum volas priatel? poviem to tak, debil takehoto formatu nie je hoden jedineho mojho usmevu, nieto aby to bol moj priatel a este s nim aj spavat, moje nervy. ale vypoveda to skor o tebe ako o nom, o nom je podla mna ocividne jasne ze to je primitiv a debil, ale ty musis mat sebavedomie a sebauctu minus sto. rob nieco so sebou dievca, na debilov nie je niktora odkazana.

if

Ver, ze ked ma chlap taku povahu, ze je podcenovacný, ponizovacný a opovrhovacný, neuctivy k zenam a este aj namyslenec a nafukanec, tak aj keby si si zrovna silikonove prsia a silikonovy zadok dala urobit presne podla jeho predstav, tak "NAJDE NA TEBE INU CHYBU!!!", ktora ale zarucene ziadnou chybou nie je. Zacne vymyslat, ze zle varis, ze nevies piect, ze si malo zarobila, ze chodis na prechadzky sama... a ine pindy zacne na teba hádzat, zacne zo seba vypluvat jednu urazku za druhou, jednu opovrhovacnu, podcenovacnu a ponizovacnu vetu za druhou a doslova ta postaví do pozoru, aby si len tak skakala jak on piska, vsetko mu po voli robila, samu seba menila, aby si sa po kazdej stranke, ci vyzorovej, ci povahovej na opak toho, co si, zmenila, ale jedineho pozitivneho komentara sa od neho nedockas, len negativne komentare budes dostavat, az ti klesne sebavedomie hlboko pod bod mrazu... Kto lubi, nema co riesit. Kto riesi, nelubi. On ta nelubi. Lebo ta riesi, riesi tvoj vyzor, ponizuje ta za vzhlad a ked sa mu tvoj vzhlad pacit bude, bude ta ponizovat za nieco ine a hentake bezcitne hovädo si uz pricinu najde, preco ponizovat a preco sa vytesovat z toho, ked zena nasledkom ponizovania psychicky trpi. Trpi ako trpi, jedna trpi, druha nie, lebo nie kazda toleruje chlapovi taketo spravanie. Väcsina zien by ho tak kopla do riti,ze by sa z toho len tak lahko nespamätal. Vyser sa na takého. Jak mas mat chlapa ponizovacneho, podcenovacneho a opovrhovacneho nafukanca a namyslenca, od toho lepsie je nemat radsej chlapa ziadneho, lebo hento je do povahy najhorsi typ muza. Keby aj pekny bol, vzdelany a bohaty, to je jedno, ale POVAHA TO ZABILA, zabila vztah, lasku vsetko. Kto sa hentak sprava, ten lubit nevie. Iba ak sam seba, ale nikoho ineho a uz vobec zenu.

moletnanestastna

boze bud rada :) ja by som co dala zato keby som bola stihla :) Ako sa musime niektore trapit a dat odsat :D posli ho do riti nevie co je dobre :)

moj nazorrr

Podľa mňa to bude skôr tak, že ty máš nízke sebavedomie a žiarliš na tie s väčšími prsiami a stále to vyčítaš priateľovi, že ti vadí aj keď len rozpráva s takými kolegyňami. A potom je tvoj priateľ podráždenýkeď ho buzeruješ vcelku tak ťa skrotí aj keď sa mu páčiš, tak povie že si ako chrt. Ja mám väčšie prsia a tiež v práci keď so mnou len rozprávajú muži tak ich priateľky na mňa žiarlia tie vychrliny a sú drzé ku mne, a pri tom nič nemám s ich priateľmi len rozprávame. Nemám rada také žiarlivé, zákerné ženy. To len môj názor. Zmeň sa ty, nebuď, žiarlivá a ako sekera a isto sa aj on zmení, nenamýšľaj si, že tie krajšie chcú akurát tvojho priateľa, ver si:-)

Apokryft

Danka či je to normálne alebo nie je každému jasné.Zbytočne alebo nesprávne zadaná téma ( teda z môjho pohľadu.Teraz mňa a asi aj ostatných zaujíma čo s tým budeš robiť ?V telke ale už veľmi dávno išiel taký seriál .Hlavná postava sa dostala do situácie kedy sa mala rozhodnúť ako sa bude ďalej vyvíjať dej.Ludia hlasovali a potom réžia pustila co si odhlasovali.Ak je v tvokom prípade možnosť
a, ďalej znásaj takého kokota ale potom sa nečuduj....ešte mu aj per,var,žehli a len sa ľutuj.
b,este raz to spraví Opľuj ho a poșli do riti za ......
VYBERÁM A HLASUJEM ZA b,

nicollette12

Jetotak - takto sa bav so svojimi rodicmi pri veceri, ja som s tebou husi nepasla... toto si vyprosim.. a potom ze nereaguj, ked vkuse niekto bude zabrdat, ja som napisala ze z mojej strany je tema ukoncena, nechapem naco vkuse mas potrebu zabrdat!!!!

Jetotak

Nicolette tebe uz to nacisto drbe co tu predvadzas na fore? Do akejkolvek temy pridem tam strasis ty uz sa bojim ze na mna vyskocis z polievky doma, fakt musis byt tupa zakomplexovana krava. Chodis po temach plujes na ludi grcky, ktore absolutne nikoho nezaujimaju, do kazdeho sa navazas a vyrabas problemy, daj sa liecit ty chora hlava!!

nicollette12

Keita - a este sa chcem zasmiat nad tym, ze vraj moje druhe ja :D ved to je ako z toho filmu.... no pozri, za to, ze ty tu mas x dalsich nikov, za to ja nemozem, ale nie kazdy je taky a uz je mi to naozaj ze smiesne, ked mi toto niekto napise :D a uvediem to na spravnu mieru- ja sa nepotrebujem za nikoho vydavat, ani pisat z nejakych falosnych nikov, naco by mi to bolo? Ja nemam problem s tym, ze ovce somnou nesuhlasia, to som si uz zvykla, ale zrejme neviete strpiet, ze niekto moze s takym odlisnym nazorom, ako mam ja suhlasit, tak preto si vecne potrebujete dohadovat medzi sebou a podrzat sa vzdy vetou- to si ty, co mas dalsie 3 niky.... pre mna je toto ubohe, ze sa neliecite na tieto fatamorgany a silne paranoie, ktorymi pravdepodobne trpite.... no neviem kedy vas to uz omrzi... asi nikdy...