Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!
Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Pre mňa sú práveže takéto chudé bohiňami, voči normálnym a tučnejším ženám.
To už na tvári vidieť že prepadnuté líca, tvár sama kosť a koža.. že to zdravé nieje..
Nevravím že stučnieť ale trochu pribrať nezaškodí napr. táto slečna má zdravo vyzerajúcu postavu, nieje ani vychudnutá ani stučnetá, taká akurát do postele :D
img.cncenter.cz
Tak začni normálne žrať a priberieš, keď vidím ako niektoré baby odmietajú žrať a potom vybľakujú že nemôžem pribrať, nemôžem pribrať... moje zlaté keby vás človek videl že žerete tak by vám to aj uveril ale ako jedna moja kamoška stále blačí že nemôže pribrať a keď ideme niekam sadnúť tak jedine čo dá do úst je zopár čipsov či tyčiniek a voda. Tak z čoho chce pribrať? Zo vzduchu? :DDDD
Vyzerá niečo ako táto
www.pluska.sk
Medzi nohami otvor a nohy tenke ako srna, ziaden zadok...
Ja sa skôr pýtam, či si ty normálna. S takýmto človekom ešte si ? To sa ti nehnusí ? Okamžite sa s ním rozíď ! Vôbec si ťa neváži. Len tu teraz nepíš, že ho ľúbiš, lebo ma z teba picne.
Pekne ho kopni do prdele a pošli ho kade ľahšie.
Toto svet nevidel, jaké sú niektoré ženy sprosté.
Ked je tak ako vravis, mala by si porozmyslat aku mas ty hodnotu a co si v zivote zasluzis. Ver mi, ze ziadna zena si nezasluzi mat takehoto chlapa po boku, co jej bude iba znizovat sebavedomie. Jeho spravanie normalne urcite nie je.