Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!
Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Veru, treba túto diskutérku nahlásiť orgánom činným v trestnom konaní, nech zaplatí pokutu.
A opat tu mame vulgarnu Nikoletku, alebo Adriu, alebo kto to vlastne je, v kazdej teme sa ukazuje, fuj vulgarna zena, lutujem tvojho chlapa :D
Tutanchamon_xD - ty musis byt naozaj taky primitiv ako si myslim... a nielen ja.... este trosku som mala nadej ze nie si taky ako sa tu ukazujes, ale teraz som sa presvedcila ze naozaj si taky.... a budes to mat tazke, este tazsie ako si mal doteraz.... a k tvojmu pri*ebanemu vyjadreniu a arogantnom prejave voci mne ti iba napisem, ze si precitaj po sebe co si napisal, nikde si neoznacil, ze to adresujes niekomu inemu a nie mne, tak sa skludni velmi rychlo laskavo, lebo toto co tu predvadzas je absolutne vrcholne trapne a smiesne..... ze ti este nie je vobec trapne zo seba, ako sa vsade lutujes a tu sa ides obhajovat tvojimi chabymi argumentmi, ktore su zas ako inak-trapne a otrepane.... ale dobre, budis, co sa da ine cakat od cloveka, ktory je taky aky je....
Zakladatelka dako neraguje. Mozno dalsia fake téma. Ale ak je to pravda, tak frajera kopni do zadku a zacni pre seba nieco robit. Jedz zdravi a cvič. Budes sa citit lepsie v krajsom tele a ked ta takú uvidí byvaly tak bude lutovat :D
Ja mam 19 rokov, 46kg a 163cm. Tolko urazok na moju postavu co som si vypocula snad este nikto nezazil. Vlastny otec mi povedal ze vyzeram akoby som usla z koncentraku. Bud aspon rada ze o tebe niekto zakopol aj ked to bol hajzel. O mna nezakopne nikdy nikto ani slepý takže tak :) vela stastia. Snad sa aspon tebe podari pribrat
Feminystky nejaké tu...
Tutánchamon_xD - Až taká mladá nie som. Ak si myslíš, že 20 roční sú maličkí, tak okey, som maličká.
Moje názory sú pravdivé, no matter what you say.
Presne šité na mieru pre zakomplexovaného chudáka, ako si ty.
A tvoje rady tiež stoja za hovno.
NaRovinu. Takéto reči ?? To pasuje tak k starej rakete ale môžeš mať rokov koľko chceš, keď sa tak správaš. Wau ľudia na fóre mi neveria. To asi psychicky nezvládnem. Staršie ma zaujímajú ľudia na tomto fóre a ich blbé pripomienky a ich "rady". Píš si na moju osobu čo chceš ale nervy mi nespravíš. Nato si príliš maličká.
Starej rakety ? Som mladšia než ty, ty imbecil. Keď ja som stará, tak ty by si mal byť po smrti.
Nielen že ja ti neverím, ale mnohí na tomto fóre.
NaRovinu pre mňa za mňa buď aj go-go tanečnicou. Koho to má zaujímať sa ťa ešte raz pýtam ? :) Pre mňa za mňa sa smej na čom chceš. Mne je úplne ukradnuté či mi veríš alebo nie, že či chcem alebo nechcem babu. Hádam ma nebude zaujímať názor starej rakety :)
Tutánchamon_xD - Áno, aj ja sa môžem cez internet opisovať, ako psychopatka, ktorá chladnokrvne zabíja ľudí. :D
Mňa nezaujímajú tvoje problémy. Ja sa len stále smejem z toho, ako si môžeš sám sebe tak klamať. Si úplne zaslepený tým sci-fi.