Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.

Príspevok v téme: Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Danka331

Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!

nicollette12

A Naco s nim si? Tebe sa nezhnusil? To mi chces povedat ze ho tak strasne milujes ze ho nevies odpustit? Predstav si, ze to nemusi skoncit len na ocumovani jeho kolegyne, co ak ta podvadza? To ak tak snim ostanes? ..........

Tutanchamon_xD

No však samozrejme, že s takýmito chalanmi baby chodia čo ich ponižujú a čo im nadávajú, fackujú, nemajú ich za nič, podvádzajú ich, klamú im. Však akých ste si vybrali, tak takých aj máte :) Práve že v dnešnej dobe si práve tí hajlzlíkovia natrafia na pekné baby ku ktorým sa potom správajú ako k handrám. Aspoň viem ako sa správať k babe ak na nejakú niekedy natrafím, pretože ak sa chalan správa k babe milo a zniesol by jej všetko na svete, tak takému dá kopačky skôr či neskôr pretože ona chce mať pri sebe zviera. Radšej babe nadávať, ponižovať ju a sem tam jej flasnúť cez papulku, aby mala pocit, že je pri nej poriadny chlap :D :D DAT LOGIC :)

kollki

Neviem, ci je vhodne, aby sa vobec niekto k tebe tak spraval a este aj on, co by mal pri tebe stat. Byt tebou, ho poslem kade lahsie