Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!
Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
a_dr1a - ja viem, ale na niektore veci sa neda nereagovat, ked vidim ako su ti ludia mimo, argumenty uplne z cesty, informacie na bode mrazu a idu dalej vypisovat dalsie nezmyselne sprostosti, ale chapem aj to zas ze skoro kazdy druhy clovek tu ma nejaku psychicku chorobu, cize to sa este da ospravedlnit, ale aby niekto pisal az tak z cesty, ze za kazdu cenu bude utocit na kazdu stranu aby som sa ja asi pos*ala teraz a zutekala../ nie nie, ja sa za svoj nazor postavim a pokial ho nebudu ostatni respektovat ako normalni dospeli ludia, tak dovtedy sa budem obhajovat... a to neznamena ze s tym maju suhlasit, ale RESPEKTOVAT nazor aj iny, ako oveckovsky :) a na toho tutana uz nereagujem lebo to je tak primitivny clovek, ze jemu ked 10x clovek napise nejaku vec, tak on odpise tak z cesty, ze to je az nepochopitelne....
Samozrejme, ze tie dve vedia len nadavat pretoze im uz praskla hlavicka a ukazali ake v skutocnosti su to je vsetko :) Pisu ake mam nazory, ze sa lutujem, ze som trapny a neviem co vsetko a stale raeaguju na moju osobu. Co cakat od nedospelych sleciniek, ktore nemaju v sebe ani kusok hrdosti a stale zufalo reaguju na moje prispevky aj napriek tomu, ze som uz velakrat pisal aby na mna nereagovali a venovali za zakladatelovi teme. Jednoducho deti no :)
nicollette12, ak ti mozem v dobrom poradit, nebav sa tu s ludmi. Lebo odpad stoka ta stiahne len a len nadol a nestoji ti to za to. Donekonecna by si musela na tie ich vylevy len argumentovat vysvetlovat zdovodnovat ai (lebo toto nema konca), a naco?? Oni nepotrebuju pocut pravdu. Pocut iny nazor. Oni sa potrebuju len vystekat ulavit si, nieco si kompenzovat, zbavit sa frustracii z ich zivotov, mozno je to zavist ziarlivost ai ai dovody. Ale to su ich problemy. Nie tvoje. Na mna tiez toto skusali uz pred rokmi a najlepsie na nich zabera ignorovat ich a usmev) Pre hlupaka kazdy hlupy. Pekny vecer maj
Jetotak - a ano, leziem na nervy x ludom :D ja som ich napocitala maximalne troch, z toho su minimalne dvaja ta ista osoba, co sa mi aj potvrdilo :D cize neviem co podla teba znamena x, pretoze pises, ako keby ma tu kazdy nenavidel, pritom si iba pisem vlastny nazor, ale niektori to jednoducho nevedia asi vstrebat, ze sa niekoho nazor moze lisit :) ale to uz nie je moj problem :)
Jetotak - ak to pises na moju osobu, tak by som rada vedela, ci mas aspon 15 rokov, ked sa vyjadrujes takymi zaujimavymi frazami a slovami ako "lietadlo" a podobne.... a ci vobec vies co znamena byt frustrovany ....
Vsetci na teba utocia a vsetci su jebli a frustrovani len ty si lietadlo ou jeee psychopatia z teba krici nadaleko ty si proste nevies priznat ze ides na nervy x ludom na fore iba ti pisu pravdu nic zle na tom nevidim ale pravda boli vsak :-))
Ovecka - nicollette12 dobre píše. Tutan nie je nič iné, než primitív. Stále omieľa tie svoje problémy, akoby to niekoho zaujímalo. V niektorých témach zo seba robí neviniatko, chudáčika, ktorého nikto nechce a v niektorých zúfalo napadá ženy, ako by mu vyvraždili rodinu. A ešte klame samého seba, aj mňa, že nikoho nechce. Čerta starého! Zúfalosť z neho srší, že až cez internet to cítim. Priamo v izbe.
Buď si tiež taký, ako on alebo ti fakt nedopína, keď čítaš tie jeho smiešne príspevky.
Ovecky - aaa este som zabudla, nie, ty mojho muza lutovat vobec nemusis, chapem, ze o teba este asi nikto nezakopol, tak musis ventilovat aj komplexy, to ano, takze treba utocit na vsetky strany, vsakze?? :)
Palo 9- uz aj tebe lezim v zaludku? :D
Ovecky - zas a znovu tu mame ovcu, ktora sa musi vsade natrieskat a vytrubovat uz otrepane "dissy" na mna :) ach boze to vazne je vas tu tolko, co vam lezim v zaludku? Tak to necitajte :) ja sa vyjadrim k tomu co ja budem chciet a este mi povedz ovecka, kde som bola vulgarna? To, ze som jedno vulgarne slovicko este aj vyhviezdickovala? Aha, chod si prosim ta precitat komentare inych uzivatelov, ktori davaju vulgarizmy bez servitky, tych komentuj, nie mna :) a chod sa vyspat alebo dat si nejake psycholieky, pretoze fakt neviem kde vidis nejaku adrianu ci koho to vkuse vo svojich fatamorganickych stavoch omielas...