Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!
Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Keita - vies, tu poslednu vetu co si napisala ludia pisu/hovoria vtedy, ked sa uz nemaju ako obhajit :D priznavam ze aj ja som to raz pouzila, ale to bolo za inym umyslom, ako to, ze nemam argument... a ty si sa konkretne vyjadrila, ze sme trapne az ubohe, ty, kedze si tiez uboha, tak si na to reagovala a nielen raz, takze najprv si rozmysli co napises... :) a z mojej strany toto "hadanie" idem ukoncit, lebo som sa presvedcila ze ludia budu stale utocit a pokazde na inu stranu/vec, pretoze uz nevedia ako si maju presadit to svoje teda tzv. oveckovsky nazor :) ale neriesim dalej, iba dodam, ze ja si budem pisat co chcem a kde chcem, nemaˇ 13, ze neviem nic o zivote a nic nemam za sebou... cize svoje nazory beriem ako plnohodnotne ktore velakrat aj niektori vedia respektovat-to su mentalne vyspeli ludia, co ty ale nie si, takze len tolko :)
Kolko krat som sa vyjadrovala ja a kolko krat ty a tvoje druhe ja? Nemam slov uz na toto. Sprosty musi mat posledne slovo, mudrejsi ustupi. Asi tak.
Danka, nie, nie je to normálne! Máš tu kopec príspevkov a určite aj veľa tých, kde ti to už napísali.
Priateľ ťa n e ľ ú b i, má problém sám so sebou. Psychický. Ak s ním vo vzťahu ostaneš, bude si k tebe dovoľovať viac a viac a ty to neustojíš. O tom som presvedčená! On si na tebe vybíja svoje komplexy, frustrácie, zraňuje ťa a ničí tvoju sebaúctu. Takže ti vrele odporúčam rázny rozchod z tvojej strany. Čím skôr, tým lepšie pre teba. Tým skôr sa z tejto situácie dostaneš a už NIKDY nedovoľ nikomu, aby ťa ponižoval!!!
Keita - tak ked sme take ubohe, tak naco si sa k nam "ubohym" vyjadrovala aj ty? To je zaujimave...
A autorke som napisala k teme....
ja ti poviem asi toľko, že s takým človekom by som žiť nechcela :)
Clovek sem pride pre radu a zo 60 komentárov je odpovedi na moju temu asi 5...ostatne su vase hadky kto pise aky koment...Jeyr dakujem velmi pekne za odpoveď a radu velmi mi to pomohlo
Podľa mňa ozaj krásna žena aj s takou akurát postavou je Abby Champion, priatelka Schwarzeneggerovho syna Patricka. Jej sestra dvojča je Miss Alabama. Obidve vyzerajú rovnako, majú krásnu tvár, postavu, veľmi pekné plecia atd. Nie sú vychudnuté ani nemajú silikóny.
Je to tak. Clovek sem pride po radu a ludia tu riesia uplne nepodstatne veci a viete preco je tomu tak ? Pretoze ja nieco napisem a tie dve opice na to nesutale musia reagovat o com som sa snazil cely cas. Vzdy som napisal nieco aby do mna zacali skakat :D Nadejne som cakal, ze sa jednoducho na mna vykaslu a budu ma ignorovat ale oni stale a stale konkurovali svojimi komentarmi na moju osobu. Takze rozumu tiez velmi nepobrali, kedze si museli stale presadzovat svoj vlastny nazor pri cloveku ktory podla ich slov je imbecil, uboziak a je zakomplexovany. Normalny clovek s kuskom rozumu by sa na takeho cloveka z vysoka vykaslal. Nemate v sebe vy dve ani stipku vole, aby ste sa na mna vykaslali. Cely cas to bola z mojej strany len hra a vy ste sa do nej uspesne zapojili. :)
Chapem, ze nastve, ked cloveka niekto prekukne, ale chodit po temach a spinit ich vasimi zvadami? Urazene ego, vsak? Co si asi myslia autori tem, ked sem prisli po rady a nasli tu hystericke zenske, ktore sa do seba navazaju v kazdej teme? Ste trapne, az ubohe.
Hadate sa tu kvoli vymyslenej teme, inteligenti.