Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.

Príspevok v téme: Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Danka331

Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!

Tutanchamon_xD

NaRovinu. Však vidno že si sama, keď musíš neustále reagovať na mňa. Neskutočne sa nudíš a preto zabíjaš taktiež nudu na tomto fóre čo ? A to by si teda stretnúť nechcela, pretože na život viem byť ešte horší keď ma niekto naserie to som bohužiaľ zdedil po mojom vydarenom fotrovi. A hej mňa tak zaujíma či si šťastná sama alebo s chlapom. Načo mi to píšeš ? Tvoje problémy ma netrápia :)

Tutanchamon_xD

nicollette12 to som nepísal tebe, že nevieš čítať. Bože ty musíš byť tak hlupučká :) a wau si spravila vysokú školu :O :O u Ebayu ti kúpim nejakú zlatú medailu dobre ? Lebo to je neskutočné, že ty máš vysokú školu to je rarita v dnešnej dobe :)

NaRovinu

Tutánchamon_xD - Nemám nikoho, ale som takto úprimne šťastná. Neurážam tu zúfalo chlapov a nereagujem tu zúfalo, tak, ako ty. Prečo ? Ja som so samotou zmierená, zatiaľčo ty nie.
Hovor si, čo chceš. Môžeš sa aj rozkrájať, ženu aj tak zúfalo chceš. Klameš samého seba zúfalec.
By som ťa chcela stretnúť naživo. Chcela by som vidieť toho drsniaka. :D

nicollette12

Tutanchamon_xD - ano nenaucili ma citat a preto som urobila vysoku skolu na vybornu ze? Aha.... :D a to ze nemam nikoho si asi myslel seba skor ci? Lebo ja mam priatela 9 rokov :)

Tutanchamon_xD

nicollette12 zase chobotina. Zvykol som si na tvoje kecy. Ani by som ss necudoval keby si daka blondata matoha.

Tutanchamon_xD

uz som pisal, ze ziadnu nechcem a vkuse pises dookola to iste. Teba neucili bohuzial citat na zakladnej skole vsak :) Za to ze ty nemas nikoho a ides sa z toho zosrat, tal nemusim byt rovnaky ako ty :)

NaRovinu

Tutánchamon_xD - Jémine, ty si smiešny, fakt. Takto klamať samého seba a ešte to dávať najavo na internete. Teda, ty si ale trieda (aj sa to rýmuje). :D
Som zvedavá, ako dlho ti to vydrží. Sebavedomé ženy ťa tak nakopú do prdele, že sa poučíš. Až príde na rad nejaká chudera, ktorá so sebou nechá zametať.

Tutanchamon_xD

nicollette12 co prispevok od teba do kravina. Aj ostatni ludia pisali, ze tvoje prispevky su ako od 13 rocneho soplaveho decka a tak to aj vyzera. A hej lebo ty nemas rovnaky nazor ako ostatni lebo nie si OVCA bla bla blaaa kecy.