Som chuda.nie zase az tak moc..priatel ma koki tomu neustále kazdy den ponižuje,ze som ako lata,ze aby som sa potom nečudoval a ked si obcumuje koleginin krasny zadocek ze ona je oproti mne bohyňa...ze sa za mna v praci strasne hanbi ako vyzerám..je toto normalne preboha?aby to to chalan robil babe a takto ju ponizoval ?!!
Som chuda priateľ sa preto za mna hanbí.
Tutanchamon_xD- tapa hovor svojej imaginarnej frajerke , ak vobec budes mat nejaku aspon imaginarnu :D
Tutánchamon bude mať za partnerky len chudery bez sebaúcty, ktoré s budú manipulované, ako handry. Ak chce mať za ženu takú sprostú kravu, je to jeho vec.
a kto povedal, ze nejaku chcem ty ťapa ? A kde sa opisujem alo dobrak ? Uz som pred nejakym casom napisal, ze je zo mna horsia stranka mna a tak mi to vyhovuje. Urcite by som nechcel mat pri sebe taku sprostu kozu ako tie co sem chodia vypisovat tie bludy, ze ich priatelia nemaju ani za spinavu handru ale on ich miluju. Radsej sam ako si znizit IQ dakou blbkou.
Ja meriam presne rovnako aj vazim :)) Si perfektna, ziadna anorexia, keby bola vaha 45 a menej to by si bola kost a koza, ale takto nechapem co mu moze vadit? Vybral si ta sam, nechapem tieto typy, ktore radi ponizuju a urazaju, utekaj od neho. Nikolet by sa k nemu hodila, vrana k vrane sada, uz zasa uraza v dalsej teme :D Ty si najdi niekoho normalneho a chalaniskovi doporuc nejaku prasnicu ked ho to vzrusuje :D:D
Tutanchamon_xD - uz si zacinas ventilovat komplexy? :D a ja som tomu pochopila velmi dobre, aj som sa o tom presvedcila ale naco to potom pises ? Opisujes sa tu ako nejaky dobrak a pritom posobis uplne inak... ach ta tvoja logika.... no dobre teda, ved tak potom sa necuduj ze si ziadnu ani nenajdes :)
nicollette12 viem ako sa spravat k zenam ale nespravam sa tak. Co na tom nechapes ? Co ti to treba napisat v Azbuke aby si to pochopila ?
Neviem ako ostatnym ale me pride tvoja vaha v pohode. Ked sa ty citis dobre taka aka si nevidim dovod to menit. Skor by si mala prehodnotit vztah s tvojim priatelom. Nie je normalne aby sa za teba hambil ked s tebou chodi. Ak od neho necitis lasku tak ho nechaj ...
Tutanchamon_xD - vsak pises sam ze sa vies spravat k zene a ze prave takych zeny vraj nevyhladavaju podla teba....
nicollette12 a kto povedal, ze ja sa tak spravam (milo) k zenam ??? :)
Tutanchamon_xD - nie kazda zena je taka ze chce pri sebe "zviera", a je ich dost vela, ale za to, ze mas osobne komplexy tu nehadz zeny do jedneho vreca lebo uz si s tym smiesny.... a ty vies urcite ako sa spravat k zene, videla som to x krat ako sa vies spravat "milo" k zene :)))......