Samovražda a posmrtný život

Príspevok v téme: Samovražda a posmrtný život
ChcemPravdu

Veľakrát som počula, že ľudia, ktorí spáchajú samovraždu, sa dostanú do pekla.
Dobre, samovražda je v podstate vražda, tým pádom je to zlé, ale čo s tými, ktorí samovraždu spáchali kvôli silným depresiám ? Sama mám silné depresie a poviem vám, že vtedy človek nepremýšľa. Vidí všetko negatívne a keď pácha samovraždu, neuvedomuje si, čo robí.
Prežíva tu na Zemi veľkú (hoci psychickú) bolesť, ktorá je až tak silná, že vedie k samovražde.
Nebolo by spravodlivé, keby skončil takýto človek v zatratení. Možno by mohol skončiť v očistci (ak existuje), ale v zatratení...

Cesta

Bázeň (pokora) pred Pánom je základom prijatia u Boha a múdrosť dosahuje jeho lásku. Poznanie Pánových prikázaní je výchovou pre život. Tí, ktorí konajú, čo mu je milé, oberajú ovocie zo stromu nesmrteľnosti. Bázeň pred Pánom — to je celá múdrosť, a v celej múdrosti vždy ide o plnenie jeho zákona a o poznanie jeho všemohúcnosti. www.biblia.sk

„Učiteľ, ktoré prikázanie v Zákone je najväčšie?“ On mu povedal: „Milovať budeš Pána, svojho Boha, celým svojím srdcom, celou svojou dušou a celou svojou mysľou! To je najväčšie a prvé prikázanie. Druhé je mu podobné: Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého! Na týchto dvoch prikázaniach spočíva celý Zákon i Proroci.“ mojabiblia.sk

Cesta

Budete ma hľadať a nájdete ma, lebo ma budete hľadať celým svojím srdcom. www.biblia.sk
Samovražda a klinická smrť youtu.be
Iné prípady klinickej smrti zbs.dobrodruh.net

Pag33

A čo si ONI myslia o nás? Čo prežívajú ONI? Cítia sa dobre pri pohľade na nás? Oni nemajú city? To nie sú živé bytosti? Ľútosť áno, je poľahčujúca okolnosť, ale úprimná a nie odrecitovaná. Nuž, neviem, neviem, či im občas nepraskli nervy. Chrámová opona sa roztrhla, nastalo zatmenie Slnka, zemetrasenie... To bolo prejavom lásky alebo hnevu? Aj napriek všetkému? Vnucovať si odpustenie len kvôli umeniu zvanému l´art pour l´art? Nasledovanie akéhokoľvek majstra nie je isto ľahká cesta, ja som ich mal štyroch. Ale radšej zmýšľajme pozitívne.

Izaias 53

Naozaj máte pocit že keď " sa modlíte k Bohu" aj Vás počuje?..skúste sa najprv zmieriť s Bohom až potom od neho niečo žiadať a hovoriť k nemu.
Boh poskytol riešenie pre zmier v zástupnej obeti.Bola potrebná krv.Len cez túto krv máte smelosť vojsť do Božej prítomnosti.Bola to krv Ježiša Krista.Nikto neobstojí pred Bohom bez tejto krvi.Je naozaj až šialené ako vidím čítam o ľuďoch, ktorý kvákajú o Bohu dve na tri a o kríži nič.Vnášajú do svojich bezduchých výplodov akúsi mystiku termínom "boh" sem "boh" tam.Hovoria ten je v "hokejovom nebi" ten je v "rockovom nebi" ten je v takom nebi..pritom väčšina z nich horí v pekle.Nemali nikdy kontakt s Bohom..nikdy sa nestretli so svätým Duchom ktorý ti prinesie vieru..či ako si myslíte že to je s tým Bohom..šak si prečítajte novú zmluvu čo sa tam píše ..prečo majú ľudia plnú hubu Boha a na kríž kašlú..načo je toto dobré.Na nič.Len na to aby sa pripravili o spasenie.Bez krvi budú tvrdiť že Boh už neuzdravuje ľudí,že ťa nezaopatrí že je zlý a len tresce a karhá...Potom si pri tých ich chorých modlitbách nejaký démon odgrgne a povedia že slovo od Boha..naozaj si myslíte že ked si nietkto rozhodí po izbe polkilometrový ruženec, že to má nejaký význam?..Modlitba je priestor kde sa stretneš s Bohom a musí prísť oheň Svätého Ducha..okamžite ťa musí uviesť do stavu pokoja a odpočinku od problému, ktorý si mu predložil.Pretože Ježiš niesol aj ten problém..Boh je živý Ježiš je živý lebo vstal z mřtvych.ježiš a jeho krv je kľúč k Bohu..už iná cesta nie je..a každý ktorý tvrdí niečo iné má prúser...kydy ,že každý má svoju vieru a pod. Vás môžu vyjsť najdrahšie..väčšia cena ako večnosť nie je!!!
Ateisti mám pre Vás novinku.Este aj ten názor, na ktorý ste takí hrdí je podriadený nadprirodzenému svetu.Hned by ste niečo iné vraveli ked by Vás Duch Svätý naplnil takým ohňom až by ste chceli utekať ani neviete kam.Alebo by k Vám prehovoril a také slovo že by ste sa nepostavili tri štyri hodinky zo zeme a len plakali od radosti ..ja stále vravím že ateista je len potial pokým sa nestretne s Ježišom Kristom.Vtedy Vám už nemusí nikto nič vysvetľovať..nikto

Cesta

Človek môže zažívať absolútne šťastie, ak príjme Božiu lásku do seba. Jediné čo potrebujete zistiť je ako na to.

foreveralone

Koliso - Každý má svoj názor, čo po smrti bude. Ty si ateista, myslíš si, že nebude nič. Ja ateistka nie som. Verím, že po smrti niečo bude. Verím, že existuje Boh, a že jeho Syn, kráčal po tejto zemi, umrel na kríži a vstal z mŕtvych. Nikto ma o opaku nepresvedčí.

Kontroll - Takže ty Bibliu neuznávaš ? Ak sa nemýlim, v Biblii sa píše (približne) to, čo ľudu povedal Ježiš Kristus. Prečo by im tieto veci hovoril, keby to Boh nechcel ? Prečo by im dával prikázania ? Alebo prečo by tí, čo v Neho uverili, písali výmysly ? Keď im Ježiš povedal "choďte a učte všetky národy", tak to nejakým spôsobom urobiť museli urobiť, keďže neboli nesmrteľní. Tak napísali knihu.
Jedine, že neveríš v kresťanského Boha, tým pádom ani v Ježiša Krista a veríš v boha ktorý ti odpustí všetko zlé, čo spravíš, bez toho, aby si to ľutoval...

Koliso

Ludia spamatajte sa niektori... Po smrti nebude nic, to iste ako pred narodenim. Zivot je dar tak sa ho snazte vyuzit naplno. Lutujem tych ktori si zoberu zivot, no niekedy uz ineho vychodiska nie je.

Marosko-n

Boh neni strašiak, neurážajte niekoho na koho nemáte !!!!
Boh je láska, a to stále platí. Len ľudia si to zle vysvetľuju.
Človek podlieha zivočišným zakonitostiam. život, choroby, suženia, depresie , atď.
Zistilo sa ,že máme aj nejakú dušu, ktorú počítače a roboti nikdy nebudú mať !!!
Preto je aj Boh ktorý vplýva na našu dušu a aj človek dušou dokáže milovať svoju manželku,manžela, deti.
Nielen inštinkt, rozum, ale aj dušou, ktorá nepodlieha hmote.
Samovražda je hlboký duševorozumový stav, v ktorom sa človek uzavrie sebecky do seba, Diabol ho v tom podporuje !!!!,a človek nevidí svetlo Božie, lásku, a rozhodne sa skončiť so svojím životom
Boh je Láska ,Boh nechce aby sme si vzali život, veď život je dar !
Tak prečo samovražda ?
Tí ktorí Bohu veria, to nevedia pochopiť. Ale tí ktorý tú samovraždu spravili, oni vedia prečo to bolo, ale nemali tú silu vzdorovať tej temnej sile z ľudského pekla. Na každej samovražde ma zodpovednosť aj okolitá spoločnosť.
Preto Boh nikoho neodsudzuje, lebo v čase smrti nik nedal pomocnú ruku samovrahovi. A samovrahovi ostáva už len Boh a ten ho prijme do svojho náručia.
Šťastné Vianočné sviatky Vám všetkým praje J,K.

Kontroll

Foreveralone...Ako mozu mat dvaja "krestania" rozlicne nazory? Lebo jeden z nich si zobral z biblie len to, co mu vyhovovalo...hadaj ktory z nich. V zasade - ide len o reci ludi, ktore boli spisane a nakazane ludom, ze im treba verit a zit podla nich. Tak ako nejaka Preteba neveri znameniam, jej biblia bola tiez napisana podobne. Niekomu bolo zjavene bozie slovo a ten niekto ho spisal. Boh fyzicky nenapisal ziadnu bibliu. Preto osobne, co je v biblii, ci uz Tomasovej alebo Preteba, neverim. Jednoducho to bolo ovplyvnene clovekom. Verim na Boha, ktory netresta, nechce od nas len aby sme citali nejake pseudoknihy, ci klacali a modlili sa za svoju mega hriesnu dusu. Boh od nas nepotrebuje ani to, aby sme na nejakom anonymnom fore chodili rozdavat svoje mudre rady a trepali svoju pravdu. Niektori uzivatelia su tu preto, aby pod slovom Boh strasili druhych...akoze mas spankovu paralyzu a automaticky je to zly duch, alebo mas doma kriz a tym zarmucujes Boha, alebo je ti dovolene vidiet znamenie a hned je to satan pomaly...A podobne bludy, co som sa tu docital. Niektori ludia maju drzost pisat, co Boh chce, co si mysli, co pozaduje. Doprial by som im zazitok klinickej smrti, aby dostali po pyskoch :) A zobudili sa konecne. Najma v tom, ze nemaju pravo hovorit za Boha a ospravedlnovat si to, ze oni mozu, lebo je to v biblii...A dalej, mily foreveralone, davaj si pozor na rozne odnoze krestanskych skupin....VELKY POZOR. Budu ti vraviet, ze su krestania, ale budu mat svoje vlastne zakony, zasady, vsetko sa ti bude priecit s tym, co si uz vedel. Na to velky pozor, nikdy sa nedaj zlakat do niecoho takeho. Lebo ako oni vravia, ze nejake zjavenie na hore Urulu je neprave a ide o satanske sily, tak to iste si myslim o ich zivote, reciach a fanatizme :)