Domáci recept na bielenie zubov??

ruufinka

Wewerka len v takomto prípade asi treba mať aj dosť jasno v tom, že ktoré potraviny majú farbenie zubov na svedomí, že ktoré to spôsobujú.

klaudusinka

- aha jasné, tomu rozumiem, lebo keď som si čítala, čo si písala tak hneď mi napadlo, že či to nemôže nejako zubom uškodiť, ale keď to má také zloženie, tak potom to fakt môže byť fajn -

mydia

nie nestačí to, pretože tá kefka, čo mám ja to je LED sonická zubná kefka :) takáto kefka je vďaka jemným štetinkám a vibráciám efektívnejšia ako klasická, bežná zubná kefka :) a ešte má aj dve LED svetlá :)

Ninuliatko

Mydia pisala si o nejakej kefke, ze si si zakupila, o akej prosim ta? To akoze nestacia pasty a klasicka kefka, co mam doma? Nerozumiem trochen tomu:-)

swistica

To, ze je nieco prirodne, neznamena ze to nemoze poskodit. I taka soda, ktora sa v minulosti pouzivala na bielenie je prirodna. A uz dnes vieme, ze poskodzuje sklovinu. Zuby vedia vybielit iba pripravky s peroxidom a najlepsie je obratit sa s touto poziadavkou na zubara. Ja by som doma neriskovala.

zadorka

..skusat nieco doma to je jedna vec..to je tiez zalezitost na ktoru by som odvahu nemala..ale preco nevyskusat nieco, co je na prirodnej baze a je to priamo na bielenie urcene..na tom ja osobne teda nevidim nic zle..ale kazdy sa na to proste pozera inak respektujem to..:)

mydia

niečo na tom zrejme je, ale tiež netuším ako sa dá tomu vyhnúť, keď dnes je cukor už pomaly vo všetkom, čo jeme, čiže ustrážiť si to je veľmi ťažké. z kade som si ten set objednala? lebo ja som si nekupovala len pasty, ale aj kefku :) normálne som si našla web DayNight a cez ten som si to objednala z pohodlia domova :) nemusela som ani nikam ísť a prišlo mi to rovno domov :)

janulienocka2

Mydia, ako si sa k tomuto dostala? Myslím kde si si kúpila tie pasty :) Čítala som tu niekto tu písal, že keď chce mať človek biele zuby, že sa treba vyhýbať cukru, len v dnešnej dobe to vôbec nie je jednoduché a neviem si predstaviť ako sa to dá zvládnuť.

staina

Myslím, že lacná záležitosť to nebude, keď to má prírodné zloženie aspoň čo som sa tu dočítala, čo baby písali.