Ano, ja reklamu nerobim. Nerobis skor ty reklamu kokosovemu oleju??? Alebo azda vidis zeby som tu davala nejaky produkt niekde ci co? O co ti ide? To chces zamerne nicit ludom zuby domacimi receptami??? Dostuduj si fakty a vedomosti zo stomatologie! Kazdy jeden zubar ti povie, ze su to vsetko nezmysly! Aj ja mam potrebne vzdelanie na to, aby som vedela, ze umyvat si zuby sodou bikarbonou zmiesanou s kokosovym olejom a citronom je vrchol hluposti aky moze clovek urobit a pre zuby je to velmi nebezpecne nieco take robit.
Ja nemam slov na takych pokrytcov ako si ty! Ved ty tu vedome navadzas ludi na to, aby si šmirgľovali doma zuby kamienkami sody bikarbony alebo zbytocne si robili mylne iluzie o kokosovom oleji a zbytocne ho nicili a vylievali do umyvadla. Kokosovy olej patri do kuchyne, nie do kupelne!
Co sa tyka bielenia u zubara, ako prosim ta moze ucinny a rokmi overeny bieliaci gel vytvoreny vedou a medicinou a urceny priamo na účel bielenia zubov, "smirglovat" zuby? Ako konkretne? Uved prosim nejake vedeckejsie vysvetlenie, pretoze taketo nieco zatial veda nepozna... Kazdy kvalitny bieliaci gel v ambulancii zubara ci kazdy kvalitny produkt urceny na bielenie zubov nema ako zuby smirglovat...Smirglujes si ich len ty doma kamienkami sody bikarbony alebo kurkumy a podobnymi domacimi hlupymi receptami...Gely urcene na bielenie zubov maju za ulohu zoxidovat vnutornu farbu zuboviny na belsiu a teda účinne a reálne zuby viditelne vybielit. Nic viac za ulohu nemaju a nic negativne zubom nedokazu urobit. Kokosovy olej je urceny na varenie. Ja si na nom napriklad robim praženicu, odporucam :)))