Poznáte niekto nejaký overený domáci recept ktorý vám pomohol vybieliť aspoň trochu viditelne zuby?
Ďakujem za každú odpoved
Domáci recept na bielenie zubov??
Teraz neviem ci je to presne na bielenie ale tusim o kurkume som nieco take pocula :)
Bielenie zubov - hespac.com je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.
syllona ustna voda Day Night neobsahuje ani alkohol, ani parabeny, co je praveze velka vyhoda ;)
ale obsahuje napriklad matovy olej, ktory ti zanecha potom v ustach taku prijemnu chut ;)
Ahojte!
A to je normálne ústna voda s alkoholom? Či je v zložení niečím iná ako iná?
Alenkalienka to je fajn keď niekoho takto inšpiruješ. Ja mám napríklad rada aj tú kokosovú chuť v tej dennej paste, myslela som, že kokosový olej v zložení mi bude nejako vadiť alebo vôbec nie, potom mám takú príjemnú chuť v ustách.
Llnzzda to som mu ja, som sa tak rozhodla, nech nemusím zvlášť pasty kupovať jemu a sebe a teda neprotestoval :)
Tak mala by si začať, ústna voda by mala byť samozrejmosť. Ja síce ju používam len chvíľku, ale ľutujem, že som s tým nezačala skôr.
Aj chuťovo je dobrá táto ústna voda, taká mätová chuť ostane, je to super. Už si ju budem kupovať a tiež je naturálna :)
hm dobrá zubná posta a kvalitná kefka by mala stačiť
ninuliatko aj chlapovi? to si mu akože kúpila na jeho podnet či to si mu len tak??
Ahojte!
Alenkalienka ústnu vodu? To som nevidela, už niečo také veru dlho nepoužívam.
Ninuliatko ani ja nie, ja teraz som kamoške spomínala, že mám toto bielenie čo si aj ty písala a nakoniec z nej vyšlo, že ona už dlhšie nad tým špekuluje, že by si to kúpila, tak ja som si objednávala cez eshop samostatné pasty a jej som celý ten set, už mi aj fotku posielala, jak si umýva. A zbadala som, že v ponuke majú aj ústnu vodu, tak aj tú som si prihodila, šak keď už nakupujem, tak poriadne, nie? :D