Domáci recept na bielenie zubov??

svejeeelle

Bielenie zubov - hespac.com je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

sibierina

syllona ustna voda Day Night neobsahuje ani alkohol, ani parabeny, co je praveze velka vyhoda ;)
ale obsahuje napriklad matovy olej, ktory ti zanecha potom v ustach taku prijemnu chut ;)

Ninuliatko

Alenkalienka to je fajn keď niekoho takto inšpiruješ. Ja mám napríklad rada aj tú kokosovú chuť v tej dennej paste, myslela som, že kokosový olej v zložení mi bude nejako vadiť alebo vôbec nie, potom mám takú príjemnú chuť v ustách.
Llnzzda to som mu ja, som sa tak rozhodla, nech nemusím zvlášť pasty kupovať jemu a sebe a teda neprotestoval :)

alenkalienka

Tak mala by si začať, ústna voda by mala byť samozrejmosť. Ja síce ju používam len chvíľku, ale ľutujem, že som s tým nezačala skôr.
Aj chuťovo je dobrá táto ústna voda, taká mätová chuť ostane, je to super. Už si ju budem kupovať a tiež je naturálna :)

alenkalienka

Ninuliatko ani ja nie, ja teraz som kamoške spomínala, že mám toto bielenie čo si aj ty písala a nakoniec z nej vyšlo, že ona už dlhšie nad tým špekuluje, že by si to kúpila, tak ja som si objednávala cez eshop samostatné pasty a jej som celý ten set, už mi aj fotku posielala, jak si umýva. A zbadala som, že v ponuke majú aj ústnu vodu, tak aj tú som si prihodila, šak keď už nakupujem, tak poriadne, nie? :D