Prečo stále nosíte psi navoľno medzi blokmi?

Príspevok v téme: Prečo stále nosíte psi navoľno medzi blokmi?
Vankarik

...Vysvetlí mi to niekto? Psov na ulici je čoraz viac... A niektorí ľudia nosia tích svojich v pohode pustených... Ešte lepšie je, ked je pes obrovský, alebo je to bojové plemeno. Prečo to robíte? Dôvod? Ja mám tiež psa (venčím na vodítku), ale naozaj sa mám báť stále čo tak asi tí vaši - čo sú volne pustení - urobia? Mám už pár nepekných zážitkov...
A čo potom tí, ktorí majú deti? ved ja by som sa už bála chodiť po ulici s dieťaťom, ked vidím tých pustených obrovských psov....
Z úcty k iným ludom sa prosím zobudte a psi si chodte vybehat na výbežisko, lúku a podobne... nie medzi blokmi !
PS: pripravoval sa nejaký zákon v r. 2017 od poslancov most-hid o upraveni volneho pohybu psov.. neviete ako to dopadlo?

Vankarik

Viktoriavix
Ako čítam tvoje dalšie príspevky tipujem že maš tam maximalne 20 rokov aj to asi prehánam.
Ako diskutujucej zakusne dieťa vlčiak a ty povieš že nič važne sa nestalo???????
Zamysli sa prosim nad sebou.
Dieťa može zomrieť už len z kusanca, aj ked nie je hlboky, otrava krvy ti dačo hovori???

Vankarik

Viktoriavix....
Takych vymletych mozgov co maju nezvladnutych a agresivnych psov pustenych je neurekom. Vlastna skusenost. Tento stat je v hlbokych sra*kach... A preto sme sa nedockali legislativy co by osetrovala prave toto....Zakazali vselico, ale zbran do ruky v podobe agresivnych psov dali do ruk ludom s nizkou inteligenciou a bez stipky charakteru. Ja mat male dieťa bojim sa tu vyjsť na ulicu. Dakujem pekne takemu statu.

A ked vas takyto pes obtazuje, ohrozuje, utoci? Treba si pockat, az kym nesposobi zranenie. Az potom to budu kompetentni riesit. Aj tam je otazne ako, lebo vacsinou to efekt nema. Som z toho nadsena.

BezzMenaa

65358, to čo má spoločné s tým čo som písala ja? Ja som nerozoberala dôvod prečo sú túlavé psy alebo prečo sú plné utúlky. Písala som, že nech sa tí ľudia, ktorí tvrdia ako psíčkari týrajú psa tým, že ho "väznia" pozrú na tých psov, ktorí nie sú vo "väzení", ale na slobode ( tj. na túlavých psov ) v akom sú stave.

simiona

rp, vidím, že ty si už z liečenie prišiel, ale nejak ti to nepomohlo. Píšem o ľuďoch, ktorí nemajú a nenávidia psov zároveň. Logicky človek, ktorý nenávidí psa, ho nebude chovať. Pokiaľ nie je sadista. Ale to normálni ľudia pochopia, ako som to myslela.

rp

simiona podla teba kto nema psa psi automaticky nenavidi, ja ti poviem tvoju logiku, zmyslanie, ze kto ma psa , ten nenavidi ludi.
Mala by si sa ist liecit.

65358

bezz mena ak by sa s cipovanim zaviedlo aj povinne kastrovanie psov a zakaz robit si zo steniat 500eurovy biznis bolo by po preplnenych utulkoch tulavych psoch a podobne ....

BezzMenaa

Neviem v akom meste to vy žijete, ale ja teda veľmi zriedkavo nájdem psie h*vno.
A tí čo si myslia, že psíčkari týrajú zvieratá tým, že ich "väznia" v bytoch, príp. domoch... Sa pozrite v akých stavoch sú túlavé psy. Naozaj vyzerá zdravšie, šťastnejšie túlavý pes ako pes, ktorý žije v byte/dome (pes, o ktorého sa jeho "ľudská svorka" patrične stará)???

simiona

Ja sa nepýtam, prečo tam chodia psy a psičkari. Ja sa pýtam, prečo po trávnikoch chodia ľudia, čo nenávidia psov. Rozumej psa nemajú.

GOING

Preto lebo psy sa orientujú podľa pachu a na trávniku
je pachová stopa od iného psa/psov, ktorý tam kvapol svoj moč.
Preto.