...Vysvetlí mi to niekto? Psov na ulici je čoraz viac... A niektorí ľudia nosia tích svojich v pohode pustených... Ešte lepšie je, ked je pes obrovský, alebo je to bojové plemeno. Prečo to robíte? Dôvod? Ja mám tiež psa (venčím na vodítku), ale naozaj sa mám báť stále čo tak asi tí vaši - čo sú volne pustení - urobia? Mám už pár nepekných zážitkov...
A čo potom tí, ktorí majú deti? ved ja by som sa už bála chodiť po ulici s dieťaťom, ked vidím tých pustených obrovských psov....
Z úcty k iným ludom sa prosím zobudte a psi si chodte vybehat na výbežisko, lúku a podobne... nie medzi blokmi !
PS: pripravoval sa nejaký zákon v r. 2017 od poslancov most-hid o upraveni volneho pohybu psov.. neviete ako to dopadlo?
Prečo stále nosíte psi navoľno medzi blokmi?
Súhlasím s "Vrabcekov" :)
presne toto sa stava aj mne debilkovia maju psy navolno majitel psa sa rozprava niekde 10 kilometrov pred psom a vobec ho nezaujima co robi jeho pes kde je ci na niekoho skace ci niekoho pokuse... aj ked maju psa na voditku tak nechaju nech pes ide ku kazdemu a este nech ich dobre poskace.... strasne dementorsky narod toto
Ked zacnes metat rukami ako rauchnuta a vrieskat ako hysterka sa necuduj, ze zautoci. To by sa ani clovek neudrzal hihi.
Nechapem preco nadavate na psov, ked je to evidentne problem ludi.
Aj niektore nevychovane detiska by ste mali mat na voditku a odpratavat si za nimi hovna, ked to vypustite rovno na detskom ihrisku, ci parku.
URL-palec hore! Tiež idem včera a pes sa na mňa hrnie...A pozerám na pani čo išla za ním a ona v pohode...až keď videla že sa bojím, tak až vtedy jej to zaplo. Je to smutné. Psy majú chodiť na vodítku a nie na voľno! Ešte ma vždy zaráža komentár: Veď on nič neurobí. A viete presne kedy môže niekoho napadnúť?! To nevie nik ani psy sami.
Čo máte všetci proti tým psom??
simiona je typicky priklad starej dievky bez deti co sa chorobne fixuje na psy
Vecsina chovatelov majitelov - psickarov su neprisposobivi obcania nerespektujuci okolie , hlavne slusnych ludi .
KKK4 a ešte k tomu vám vieme veľmi dobre poradiť!
Ty Simiona a tebe podobní ste proste obdivuhodní: zvládate prácu a k tomu ešte aj takto psíka a okrem toho sa ešte postarať o seba...! Nezostáva nič, iba obdivovať vás. Alebo ste obyčajné rozmaznané decká, ktoré v živote nikdy nič poriadneho nerobili ešte, iba majú plnú hubu krásnych rečí, a ktoré musia jednoducho mať to, čo si zmyslia.
Ty niečo rozprávaš o drogách?
1zena, najprv si naštuduj o tom, ako a prečo začal človek chovať psa. Inak to nepochopíš. Prezradím ti tajomstvo, že to boli obojstranne výhody. Keby to nefungovalo, nevydržalo by to toľko rokov, storočí až ...
A možno nemáte radi psov preto, lebo ste predávali drogy a nejaký policajný pes vám ich vynuchal. Tá trauma...
Ja tiež mám psa v byte. Chodím s ním von 3-4 denne, podľa toho, či som v práci alebo mám voľno, minimálne na pol hodiny ráno a večer (keď mám voľno, skočím s ním von na 15 minút aj doobeda) a poobede aspoň na 2-3 hodiny. A občas ho pustím von navoľno aj medzi blokmi. Ale len vtedy, keď sú tam ľudia a psi, ktorým to nevadí. A zrazu je medzi nami plno detí, že: "Jej, psík! Môžeme ho pohladkať?"