Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo stále nosíte psi navoľno medzi blokmi?

Príspevok v téme: Prečo stále nosíte psi navoľno medzi blokmi?
Vankarik

...Vysvetlí mi to niekto? Psov na ulici je čoraz viac... A niektorí ľudia nosia tích svojich v pohode pustených... Ešte lepšie je, ked je pes obrovský, alebo je to bojové plemeno. Prečo to robíte? Dôvod? Ja mám tiež psa (venčím na vodítku), ale naozaj sa mám báť stále čo tak asi tí vaši - čo sú volne pustení - urobia? Mám už pár nepekných zážitkov...
A čo potom tí, ktorí majú deti? ved ja by som sa už bála chodiť po ulici s dieťaťom, ked vidím tých pustených obrovských psov....
Z úcty k iným ludom sa prosím zobudte a psi si chodte vybehat na výbežisko, lúku a podobne... nie medzi blokmi !
PS: pripravoval sa nejaký zákon v r. 2017 od poslancov most-hid o upraveni volneho pohybu psov.. neviete ako to dopadlo?

Jojolalo

Treba pozrieť VZN mesta, či môžu chodid bez voditka. Mimochodom, čo je to bojové plemeno? Podľa mna civava alebo yorkshire...

Juma969696

pre mňa je tiež málo pochopiteľné prečo policajti nepokutujú viac všeobecne. Toľko peňazí by sa vyzbieralo a použilo na niečo - na dobrú vec. A ak ťa to už fakt nahnevá, normálne zavolaj fakt mestských policajtov. Mám just takého retardovaného v dome, s tým psom chodieval v lete nonstop v noci a breše to na dve sídliská (vždy bez vodítka a veľké psisko).

Hande

ale zákon máš... stačí zavolať mestských...
ja mám tiez psíka a tiez ho mám na vodítku, idem do parku a tam stretnem 6 velkych psiskov, najlepsie je ked má ženská v ruke kočár s mravčadlom, o 2 metre dalej sa jej asi 5ročne decko zabava s volne pustenym 30-40 kilovým psom, a na opačnej strane á 10 metrov má duheho psa volne pusteneho tiez vahova kategoria 40kg,
moj psík ma necele 4kg...

a ja by som chcela vidieť čo by tá mater robila keby sa jej psy rozbehli na nejakeho yorkšira samozrejme na vodítku, alebo keby zautocili oba naraz na cloveka... či by tá krava ratovala mravčadlo v kočári, 5 rocne decko alebo sa na ne vy*srala a utekala za psami...

pritom pri každom vstupe do nášho parku je tabula ako sa v nom správať okrem toho, ze psa v parku maju mat na voditku..!
keby sa mestskí policajti miesto vozenia sa na autách , isli prejst do parku nazbierali by pokuty... a psíčkari by boli z toho dobre vyhukaní..