Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
ano, tak je velmi podstatne aby vykon bol taky aby proste zvladla cistit ten vzduch v miestnosti, lebo ked das malu cisticku na velky priestor, tak to nebude efektivne, preto treba na to mysliet uz na zaciatku pri kupe :)
takze najdolezitejsie je teda zvolit sprave m2 plochy, aby cisticka fungovala tak, ako ma, hej?
alicka nizsie to mas napisane, rozdiely su vo filtroch, v tom aka filtracia je v cisticke vzduchu. cim drahsie je tak vacsinou je to o tom, ze je na vacsiu plochu urcena.
to ma asi kazda znacka podlene - teda asi maju viac modelov, ci? skor o znacku by mi slo z ktorej si potom nasledne vybrat... tie cisticky sa aj niecim lisia - princip cistenia vzduchu?
Bolo by dobre keby si napisala pre aku plochu to chces, aka velka je miestnost ;) Od toho sa musis odrazit, tam treba zacat.
vyzera to tak, ze o nich v celku dost vies a tak si myslim, ze asi aj nejaku doma mate, tak ak by som ta mohla poprosit, ci by si mi nedala radu aki presne kupit
Treba pozerat aby mala aj filter s aktivnym uhlim a bude pohlcovat aj pachy.
Cim viacej filtrov, viacstupnova filtracia, tym lepsie, aspon na toto som ja osobne tak najviac dbala.
mna by zaujimalo, ci sa da aj nejak odsledovat, ako ta cisticka ten vzduch vycisti? vie pohltit aj nejake tie pachy?
...tak do takych m2 kupis do nejakej stovky, okolo stovky bez problemov...my sme tak kupovali, aj do detskej izby...mam pocit, ze uz som to tu babam niekedy pisala...a je to dobra vec...lebo napriklad deti su vacsinu dna v detskej izbe, tak hlavne aby tam mali ten vzduch cisty..
dajme tomu no ak by som u chcela mat v obyvacke a kuchyni tak do tych 35m2 ostatne miestnosti su mensie, ak by som ju chcela prenasat