Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
my mame konkretne ONE AIR, kupenu z vitarian.sk s spokojnost, mame ju uz cca dva roky
Pri cistickach do domacnosti je vo svete za jednicku winix. Ja mam philips, ale podla recenzii na nete pojdem do druhej naisto do winixu. Defcon ak ju mas , tak sem hod pravdu o tej tvojej. Realne ma zaujima. Hlavne proti prachu, byvam na 1. poschodi v bytovke.
Zdravím, ionic care triton 6 nemá medzi užívateľmi a v recenziách na internete veľmi dobré meno. Na trhu viete nájsť množstvo kvalitnejších čističiek vzduchu za lepšiu cenu a s lepšími vlastnosťami. Veľmi zaujímavý (aj dizajnovým prevedením) je Dyson Pure Hot+Cool Link s kvalitným filtrom.
Viac informácií a ďalšie zaujímavé modely viete nájsť napríklad aj v tomto článku www.testado.sk
Ioniccare triton 6 mam doma....uz je v pivnici, ak ho chces, tak za 3 plzne je tvoj. Stoji tak akurat za hovno. Je pravda, ze za tyzden z toho vydolujes trochu prachu, ale to ti staci utret telku . Nema ziadny vykon, len taky vanok, tak ako ma dokazat cistit vzduch v obyvacke....mozno tak na zachode by to zvladal. NEKUPOVAT.
Hm, ak ma ioncare max vykon 75m3 vzduchu za hodinu, tak je to zbytocna investicia. Moja winnix u450 ma max vykon do 500m3. A jej nocny rezim ma zhruba tych 70m3.
Co sa tyka ucinnosti, tak ioniccare je slaba kvoli tomu, ze nema hepa filter. Na druhej strane, nahradna sada do mojej winnix stoji 70 eur, zatial co ioniccare si vystaci s tymi dozivotnymi platnami, takze usetris rocne tych cca 70 eur.
Ale ten vykon je slabucky. Nesiel by som do nej.
Pozeral som aj prikon elektriky, winnix v nocnom rezime zozerie to iste co ioncare v max rezime. Ako som napisal, vtedy maju rovnaky vykon filtrovania.