Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

dasulienka98

to ste na tom tak ako my. u nas drankaju deti psika a manzel je tomu tiez velmi nakloneny. ako mne by tak nejak nevadil, no ak ma byt vo vnutri, rada by som tiez poriesila cisticku

sanskia

minule sme sa akurat o takej cisticke bavili, ci by to nebolo super, kedze mame doma aj domace zvieratka. co sa tyka tych filtrov, ta vymena je draha? neviem si predstavit, kolko to tak moze stat

alzbetiena

*patrici77* no toto je fakt a hlavne na nečistý vzduch. Aj neterka tá má od malička problémy, tá je alergická na prach a to treba na to dávať pozor, lebo keď je nejako prašnejšie, tak kašle, kýcha, oči červené a našťastie takouto čističkou sa tomu dá predchádzať.

patrici77

katinaa tak ono tak kazde tri mesiace my menime, ale ako pises je to o tom ako su znecistene, kvoli detom je dobre to castejsie, aby bol ten vzduch cisty, pretoze deti su ovela nachylnejsie ako my, dospeli :)

katinaa20

Vymena je velmi individualna. To zalezi od toho, ze aky je vzduch, kde byvas ako je znecisteny, ze vlastne kolko toho musia filtre zachytit, to nie je tak, ze proste je nejaky interval.

Slanienka

to mi je jasne, ze treba filtre menit, len ma zaujimalo, ci moze ist ako keby stale - nepretrzite. inak co sa tyka tych filtrov, ako casto ti vychadza taka vymena?

lexxa

Tiež sme kúpili Sencor a máme ju v detskej izbe a tam ide väčšinu dňa, niekedy aj na noc ju nechávam, to je na tebe ako chceš aby išla, ale čím častejšie pôjde, tým čistejší vzduch bude a to je to dôležité. A potom nezabudni hlavne aj filtre kontrolovať.

Slanienka

vidis a to ma napadlo teraz, ked je cisticka pustena napriklad cez den, tak musi byt aj v noci. ma ist akoze 24 hodin 7 dni v tyzdni?

marrae

Ja nemam sice este akoze na sto percent vybratu, ale ked do 25m2 ako tu pisali, tak to priblizne stovku mozes ratat, tak cca to vychadza, ale tak je to rozne to je fakt. Pre mna je hlucnost dolezita, lebo muz ten nezaspi ani ked hodiny tikaju :)