Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
tak to mi je viac menej jasne. a v akych cenovyh relaciach sa oplati tak nejak hybat, lebo neviem ako najlacnejsiu y som nechcela ale zas asi ani tu najdrahsiu. taky optimalny stred medzi cenou a kvalitou
áno tak sa to ráta, máme na 25m2, mávajú aj na viac, to musíš pozerať, len potom rátaj, že keď na viac m2 bude, že bude aj drahšia, ale tak to je prirodzené :)
a tato aj vyzera dobe. niektore neviem mi pridu take neforemne - skarede. na aku plochu ste si kupovali ? teda rataju sa m2 v miestnosti pri vybere?
Nooo ved stale hladame, len uz je ich tolko a tolko roznych, ze je tazko si vybrat, ked sme nieco take nemali este doma
pokial ma mala taketo problemy, tak to je samozrejme, ze cisticka bude dobry napad, to by som ani nerozmyslala, ze nekupit, hned by som ju mala doma :)
Dneska som akurat pozeala, ze by sa nam nieco take zislo do domu, kedze malej diagnostikovali astmu a toto by bolo asi fajn. Takze vravis, ze by mala mat co najviac stupnov filtracie, hej? Co sa tyka tej hlucnosti, aka je taka ta unosna miera, ze to nejak moc nevdi?
treba pozerať na filtráciu, na to koľko stupňová je, lebo práve o to ide, koľkými filtrami prejde vzduch, aby bol čistý, aby teda ozaj to stálo za to a potom hlučnosť, to sú také dve veci, ktoré netreba zanedbať a ktorým je podľa mňa dôležité venovať pozornosť.
to mi je jasne, ale nepisala si ako dlho ju mate tak som nevedela. na co si si davala pri jej vybere pozor? premyslame, ze by sme mame taku kupili
len to trva kym sa to aj u deti prejavi, kym sa precisti ten vzduch, to nejde len tak zo dna na den :)