Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

Josef

Nabízím půjčky až do výše 50 000–4 000 000 Kč, celkem i více, podle potřeby a na vyžádání. Moje úroková sazba: 3% Termín splácení: 1 až 25 let Děkuji za pochopení a spolupráci. E-mail : josef56775@seznam.cz

hradelinka

a tak ta vyzera este aj fajne na pohlad? som si myslela, ze nie su vsetky take pekne... a ma teda len tuto jednu, ci je lepsie ich mat doma viacej?

miacha

HRADELINKA Sestra kupovala nedávno túto čističku. Posielam ti obrázok. Oni sú alergici, aj segra aj jej dve deti, čiže veľmi na toto dbá a vybrala túto s osemstupňovou filtráciou.

evicita

ma to viacero vyhod mat cisticku vzduchu...viem to proste ako to je u nas...staci, ze mame zajaca a ked sa mu nemeni jak treba...ze nestiham alebo cosi, tak trosku to citit...a ano aj pri tom vie cisticka pomoct, ale tiez aj pri pachoch z varenia napriklad...

petrina

deti to asi nejak nepocituju, alebo skor neregistruju, ze dychaju cistejsi vzduch. alebo je to taky rozdiel, ze sa da ozaj vedome vnimat? ze co citis?

lajtmannlea

to môže byť fajn pri varení. alebo napríklad aj že keď niekto má doma viacej domácich miláčikov, tie vedia byť niekedy aromatické :/

jarunna

ano, je to vhodne aj na taketo veci, aj na to je to dobre, alergici to dozaista ocenia a deti ani nehovorim ;)
treba pozerat cisticky, ktore maju viacero filtrov a niektore maju aj taky filter, ze pohlcuje pachy, co tiez je velmi fajn.

hrankovian

to aj taketo veci vie? ja som myslela, ze proste len od prachu a tak, ze to ocisti vzduch, nech nevdychujes kadeco, co nemusis. ale tak zmysel to dava.

remcike

Potom asi moc tá čistička ani zmysel nemá, keď nedokáže prečistiť vzduch v celej miestnosti. Úplne sa to minie účinku. Chcem sa ale opýtať, teraz je dosť taká sezóna, že alergie kadejaké. Pomáha to aj na toto? Očistí vzduch aj od tých alergénov zvonka?