Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

adrrikka55

A tak zas ako ja chapem aj tejt otazke a teraz sa daju kupit kvalitne cisticky, ktore nemusi nikam schovavat ale kludne ju mozes mat aj v strede obyvacky a bude vyzerat pekne

katinaa20

Nerozumiem celkom, co si napisala, ved to nie je o tom aby sa ti cisticka pacila. Skor ide o to co dokaze, aby splnala nejake tie normy, aby mala dobru filtraciu vzduchu, aby viacere filtre, to su dolezite veci, nie dizajn!

mokrana

su tiet susicky nejak moc velke? ako co sme zatial videli, tak neviem ani na pohlad sa mi nepacili a este boli teda fakt aj obrovske

111svecka

Ak bude ochotny predajca, tak si myslim, ze by to nemal byt problem, my sme tak raz vysavac skusali a to nam sama predavacka chcela odprezentovat, ze je fakt tichy

lexxa

Tak myslím, že to by sa tiež dalo, ale čo ti to dá? To si neviem celkom predstaviť, niekde na predajni to nezistíš aká je tá hlučnosť, keďže všade sú ľudia, hrá hudba, to je zbytočné z tohto pohľadu.

klaksima

nemam sice osobnu skusenost, ale myslim si, ze ten zvuk, ze to bude najskor nieco take ako chladnicka, ze nebude to nejako velmi pocut, predsa len dnes su uz cisticky aj take, ze sa pustaju detom v izbe na celu noc, tak aby to nebolo rusive

hradelinka

ahaa tak super a prosim ta, maju ich zapnute ako 24/7. je ich aj nejak moc pocut? neviem ci to bzuci alebo aky zvuk vlastne vydavaju?

miacha

HRADELINKA Majú tieto dve, aby teda mali pokrytý celý byt, aby vedela, že teda majú doma relatívne čistý vzduch, lebo to oni hneď cítia, že niečo nie je OK.