Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

AbdulNurmalik

Air cleaners, also known as air purifiers, play a crucial role in maintaining indoor air quality and promoting a healthier living or working environment. Imarkplace sell best air cleaners in very low budget. imarkplace deliverd all around the world.
imarkplace.com

syliwiana

Bud rada, ze toto je takto, skor zvlhcis vzduch ako vysusis, je to horsie, ked je vlhko. Zvlhcovace su rozne, uz teraz byvaju aj kombinovane cisticky, ale vela zalezi od toho pre aky priestor to chces a aj kolko si ochotna investovat.

kamilla

funguje to, aj keď je suchý vzduch? lebo teraz v zime máme doma akože brutálne suchý vzduch a neviem, čo s tým. vetráme, to je jasné, ale tak keď nie sme cez deň doma, v noci spíme, tak zase to vetranie poobede po pár minútach toľko nespraví.

marrae

Henka cisticky nie su rusive to vobec, dnes su uz tiche, tak aby mohli byt aj v noci pustene.
Predsa len aj v noci potrebujes dychat cisty vzduch a je to velka pomoc, je to super najma pri malickych detoch, u nas permanentne ide, kazdy jeden den, akoze nie nonstop, ale v intervaloch.

henkalic

cize ked je zapnuta cez den, tak to nie je nejake rusive? ak je to tiche, tak to by bolo asi fajn mat aj v noci zapnute.

denanusa

Keď si budeš vyberať čističku, tak pozeraj pri parametroch aj hlučnosť, to tam nájdeš ten údaj, možno niekde nájdeš aj to, že pri akom čistení akej intenzite aká je hlučnosť. Ale ono to nezvykne byť nejaké hlučné :)

Ma_rika

akoze cisty vzduch je mega, ale nie su tie cisticky hlucne? lebo ak by mi to malo hucat doma cely den, tak to by ma asi porazilo :D a to len akoze ma len tu fuknciu, ze to cisti vzduch? nie su napriklad aj take, ze to ma dalsie funkcie? zvlhcovac alebo tak?