Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

lajtmannlea

takže je to kvázy jedno. to som chcela vedieť a pri tých filtroch je za potreby si na niečo dávať pozor, neviem či sa líšia gramážou alebo čím

frankma

malo by to byt tak, ze ty kazdy filter mozes vycistit, ale aj po niekolkych vycisteniach to proste uz nebude ono a bude treba ho vymenit za novy, predsa len ked chces aby stale dobre cisticka cistila ten vzduch, tak je nutne na toto prizerat.

byvalasestra

ja pozriem tak raz za mesiac, že aké sú, v akom stave a to uvidíš či už treba meniť alebo nie, niektoré sa dajú aj len vyčistiť, to keď pôjdeš čističku kupovať, tak sa na to hneď popýtaj, informuj na predajni, mali by ti vedieť povedať.

lajtmannlea

keď takto filtrujete miestnosť napríklad každý deň tak po akom čase meníš tie filtre... kontroluješ ich zakaždým alebo ich proste meníš v nejakých pravidelných intervaloch?

denanusa

Filtre nie je problém kúpiť, my sme kupovali náhradné už hneď keď aj čističku, robím to tak zakaždým keď niečo s filtrami kupujeme, aby som mala do foroty. Tak je to podľa mňa najideálnejšie.

sanskia

ved ako jasne, to bola skor taka otazka priamo k vyberu, po akej sa oplati pozerat. vies ak sa tie filtre priamo menia, aby nebol nejaky problem si kupit nove a tak som to skor myslela

darinusik_nov

Podľa mňa to náročné nie je, aspoň teda neviem, tiež chceme čističku dať, ale pozerám sa na to skôr štýlom, že potrebujeme ju, chcem to urobiť pre zdravie detí, takže cena pre mňa nie je nejako smerodajná.

sanskia

ak by som sa mohla pridat, tie filtre, oni sa nejak len preplachuju alebo sa kupuju nove? zaujima ma ci je aj udrzba takej cisticky vzduchu v pohode alebo to je narocne na korunky

miacha

111SVECKA Akože nejaký odložený štart alebo niečo také? To nie, aspoň neviem žeby sa to na našej dalo. To záleží o akú izbu ide, o aký priestor a tiež čistička na akú plochu je.
Takže to sa nedá takto zovšeobecniť.