Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
hej hej rozumiem original je proste zakazdym najlepsi. cuphead to je ale co prosim ta? ja sa tymto vseliakym nazvom nerozumiem
myslim si, ze pri takychto veciach je asi najlepsie pouzivat originaly. tak mas aspon istotu, ze vsetko bude nie len pasovat ako ma, ale aj fungovat cuphead
a nevadi jej ak by bola proste zapnuta zvacsa 24/7? ako napada ma , ci sa nemoze prehriat alebo take nieco?
no ale je lepsie ju mat zapnutu, ked si doma, resp. akoze cela rodina alebo je lepsie, ked je zapnuta aj ked nikto nie je doma, ze ked prides domov, tak potom vas tam caka cerstvy vzduch.
Idealne aj zapnut aj vypnut, nie? Vsak cez aplikacie a inteligentnu domacnost by sa to mohlo dat, ci? Ked aj vysavace a ine spotrebice sa daju takto ovladat.
Neoplatí sa podľa mňa na tom šetriť, veď chceš kvalitu, dobrý vzduch, tak zase nie sú to také peniaze žeby to človeka nejako zruinovalo si myslím, no nie?
Chcela by som vedieť či majú čističky aj nejaký časovač, či sa vedia samé vypnúť.
myslim si, ze pri takychto veciach je asi najlepsie pouzivat originaly. tak mas aspon istotu, ze vsetko bude nie len pasovat ako ma, ale aj fungovat
to mi je jasné. ma to len tak zaujímalo, lebo niekedy sa dajú kúpiť aj ako keby také náhrady, tak len to som chcela, či je lepšie kupovať originál
*lajtmannlea* tie treba pozerať podľa toho na akú čističku. Aký typ máš. Potom nemôžeš kúpiť zle.
filtre budu na danu cisticku asi predpisane,, takze davala by som take, no asi skor sa treba pozerat na vykon susicky, vies lebo ak bude slaba, tak ti bude na nic