Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

henkalic

patrici77 tak to je potom ine, ze ked mas takto overenu znacku, ze vies, ze sa tie spotrebice vyplatia aj cenovo aj funkciami. len ked niekto vidi nieco s odhryznutym jablkom a len preto po tom siahne a ani netusi, co to dokaze, tak to je uz na zamyslenie.

patrici77

ani ja nejdem nejako po znacke, ale ked uz napriklad viacero veci mam Sencor, tak preco by som nepozerala aj cisticku, vies, ze ked uz mam skusenost, tak viacej pozeram take znacky, ktore mi sedia a tato mi sedi :P

Ma_rika

adellline toto napriklad vobec nie je moj styl. v podstate nic nekupujem podla toho, ze co je aka znacka. ani spotrebice ani potraviny napriklad. pri tych sledujem zlozenie, alebo pri zelenine a ovoci povod. to je asi porovnatelne s tym, ze ako sa pri spotrebicoch sleduje vykon a tie ostatne parametre.

adellline

bereka vsak tak by to malo byt. lebo poznam aj take pripady, kde to hraju proste len na znacku. a nieco ine dobre nie je, lebo to nie je ta ich znacka, na ktoru si potrpia.

katinaa20

Tak tie rozmery si vieš pozrieť normálne v parametroch keď kupuješ, takže to nie je žiadny problém. A niektoré už sú aj také, že dizajnovo celkom pekné, že to nie je nejaká opacha ako si napísala.

monchitta

pri tej cisticke by som ale brala napriklad do uvahy aj to, ako vyzera, lebo predsa len to je postavene v izbe tak, ze je stale na ociach, tak aby to nebola nejaka opacha. pri mixeri alebo vysavaci to je v podstate asi jedno, lebo to su take spotrebice, ze ked sa nepouzivaju, tak su niekde odlozene, ale ta cisticka ide asi nonstop teda tipujem.

bereka

adellline to je fakt, akoze osobne sa snazim pozerat ked nieco kupujeme znamejsie znacky, ale take aby bola dobra aj cena, aby som za nieco zbytocne nezaplatila majland, ked to nie je potrebne ;)

adellline

neviem ktore si pozerala, ked hovoris, ze je to drahe. ale tak to mas ako pri vsetkom, su aj lacnejsie aj drahsie varianty. netreba len na cenu pozerat pri vybere, ale podla inych veci pozerat spotrebice. to, ze je nieco znackove, akoze nejaka vychyrena znacka, tak to ti automaticky nezarucuje, ze to bude aj lepsie a kvalitnejsie, vies ako.

kotros

wendy ale tak niektore nie su take drahe... tamirilka spominala jednu znacku ktora je aj podla mna za dobru cenu... tiez ked nieco chceme take, ze aj cena dobra a aj aby to coto vydrzalo tak kukam prave tu...