Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
No to ja by som radsej jednu mala a tu presuvala, aby som nemusela dve kupovat. Viete ako, kazde euro - dobre euro :D
nie je to nejak hlucne? nezobudi ta cisticka dieta? neviem, si nejak tak predstavit, ze k comu to prirovnat. lebo zas nemyslim si, ze to ziadne zvuk nevydava.
...preco by to malo byt zbytocne?...vezmi si napriklad ze mame dve deti...na obed jedno spi v izbicke a s druhym som v obyvacke...takze mame jednu tam a druhu tam...nam to tak vyhovuje...:)
To mate dve? Nie je to zbytocne? My mame len tu jednu a podla mna to staci.
...mame taku mensiu, taku ze je na m2 presne tak pre detsku izbu a potom v obyvacke mame...tie pre vacsiu plochu su drahsie...mame obe Sencor...pozerali sme tak aby filtre sa dali lahko menit...aby nebola hlucna a aby viacej filtrov proste mala...aby to malo aj zmysel...a podla mna ma...lebo deti su ovela menej chore...
Wendy jasne, ze si ju mozes tak stahovat, ved na tom nic nie je. Len teda nie je na skodu mat v kazdej miestnosti, najma ked ide o male deti, lebo mne by sa to teda stale presuvat nechcelo, kedze sa pocas dna presuvame neustale hore dolu.
Veď to neviem, že či ozaj mám brať do úvahy celú plochu domácnosti alebo to nejak okresať. Lebo načo budem počítať wc a kúpelňu, keď tam sú dvere zatvorené, alebo aj spálňu napríklad.
Addulaa keby som chcela teda na tomto nejak usetrit, ze by som kupila taku, co je na menej metrov, tak ona sa moze potom presuvat hore dole, nie?
Suchanka ked ceny sa odvijaju samozrejme od roznych veci, ale aj od toho, ze pre aku plochu je vhodna. Cim chces pre vacsi priestor tym musis ratat s tym, ze proste bude aj drahsia.
Chces to na kolko m2?
Koľko ťa vyšla? Neviem, že kedy je to ešte že okej tá cena a kedy už je to zbytočne premrštené.