Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
Lexxa aspon si potom mohla dopriat novy fen, ked sa opotreboval :D
lexxa viem si predstavit :D aj vysavac aj digestor funguju podobne.
Lentilka takto nad tým uvažovať by mi teda ani nenapadlo, ale je to fakt, že niektorým deťom to môže sedieť.
Mám kamošku, ktorá si naučila dcéru na zvuk fénu a teda to bol fest veľký problém :D
Moznoze by to bol taky ten zvuk alebo frekvencia, co maju deti radi, ze ich upokoji a pomoze im skorej zaspat. Vsak za vyskusanie nic nedas, keby to bolo rusive, tak budes nechavat zapnutu cisticku len cez den a v noci ju mozes presunut do inej miestnosti.
krtko7 podľa mňa môže byť zapnutá kľudne aj v noci. ono si sleduj aká sa uvádza hlučnosť pri tých čističkách, keď budete vyberať.
hm. My teraz tiež kukáme, ale by som chcela hlavne to vlastne pre dcérku do izby. Nech to má. Len by som rada vedela, či čističku nechávate pustenú aj v noci. Či to nie je rušivé.
mozno najdes aj taku, co bude na velky priestor, ale lepsie mas podla mna, ked ju das priamo do izby. lebo mi mame tak rozvrhnute izby, ze si neviem predstvit, ze keby ju postavim do prvej, tak by rovnako ucinna bola aj v tej poslednej najvzdialenejsej.
to staci mat jednu cisticku teda na cely priestor? tak myslim, ze aby ju ale nebolo treba nejak premiestnovat.
Evicita každý to má inak. My sme kupovali takú aby bola do detskej izby. Aby sedela na m2 tak koľko má tá izba. Ale sú aj pre väčšie plochy, pre byty a tak podobne, len treba rátať s tým, že čím viacej teda pre väčšiu plochu tým aj cena vyššia.