Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

manzelka

No my co mame od Sencoru, tak ta ma 30db, ked je na najnizsi vykon pustena, to tak v noci mavame a to vobec nie je rusive, to vobec nevadi, ved si vezmi, ze kolko ma tak bezne chladnicka a ani to nejako nevnimame, takze myslim, ze takto to vobec neni problem.

ahjajjaj

na noc sa vraj odporúča čistička, ktorej hlučnosť nepresahuje 30 decibelov. Neviem však ktorá spĺňa toto kritérium.

evicita

kolko db by teda mala mat cisticka, ktoru nie je moc pocut?...ktora by normalne mohla byt v detskej aj pocas noci pustena?...

patrici77

ano pri cisticke sa to da, ze na kolko hodin chces aby isla, podla mna netreba aby isla nonstop, zalezi aj kolko casu doma travite, ze aj deticky ked sa hraju, ked spia tak je dobre aby bola pustena, ale ked nie ste doma, tak nemusi byt, netreba to :)

frajtinka

tak niektore maju aj casovac, nadstavis si kolko pojde alebo kedy sa sama zopne a vypne. ako myslis, ze pri detoch spozorovat vysledky?

katinaa20

Aj akoze ma zmysel pustat cisticku napriklad na celu noc? Kedy ste tak pri detoch spozorovali, ze ta cisticka ma efekt, ze je to lepsie?

vrvra

zuzatka ahoj
tak osobne nepoznám taký fén, ktorý by nehučal, to proste je počuť zakaždým, je fakt, že pri vysávačoch je to dnes už o inom, ale fén ani nie, to aj v jednom filme som videla českom, že dieťa si na fén zvyklo :D Perfektná komédia to bola.

zuzatka

to asi nikto neplanuje si naucit takto dieta zaspavat. ale niekedy si proste rada, ked pomoze hocico. to nie je zase, ze by tie deti spali pri hluku, vsak fen alebo vysavac by si nedavala na plny vykon, aby to hucalo na cely dom :D ale jasne, ked kupujes spotrebice domov, tak hladis aj na to, aka sa uvadza hlucnost, to asi nikto nechce doma mat umyvacku alebo chladnicku, pracku, ze ked to zapne, aby sa museli doma prekrikovat.

modrizitka

este toto by mi chybalo aby som si dieta na nieco taketo naucila, ved to je hotove blaznovstvo, my co sa tyka spotrebicov, tak sama som najradsej ked su tichsie, aj cisticku co mame od Sencoru som vyberala tak aby mi ten zvuk nevadil a rovnako aj chladnicku, aj umyvacku, proste aby to nebolo rusive, nehovorim, nasim detom nevadi, ked fungujeme normalne, ze spia a tak, ale aby spali pri nejakom extra hluku zeby som ho musela este robit, tak to by ma asi trafilo :D