Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

jarunna

priroda sa cisti sama, to je fakt, ale na filtroch na cisticke je pekne vidiet, ze co vlastne dychame, ja sama som bola prekvapena, co vsetko tam dokaze byt a tiez ako casto je nutne tie filtre menit, samozrejme, ze zalezi aj od toho kde clovek zije, ze ako je vzduch znecisteny, ale teda cloveku je az na zaplakanie, ked to vidi, takze u nas uz cisticka nebude chybat!

zuzatka

patrici77 tak by to malo predsa byt, ze nekupis len prve, co zbadas, ale ze si aj porovnas tie spotrebice hocijake.

remcike

Len toho dažďa je nejak nedostatok v poslednej dobe. V takom prípade čo? Však lepšie si takto pomôcť ako čakať stále.

patrici77

henkalic, tak myslim, ze to je normalne, ze ked clovek ma s niecim skusenost, tak proste sa potom pozera skor po znacke ktora mu sedela, aspon u mna je to tak :)
chapem, ze kazdemu moze nieco ine, ale ja ked proste kupujeme nieco domov, tak hladame s muzom aj dobry pomer ceny a kvality nech zbytocne za nieco nedame kopu penazi :)

TESLAAIR-AP1207

TO JE TAK PRÍRODA SA DAŽĎOM VYČISTÍ SAMA, zápach z fabriky nevyčistíš ničím, ostatné je reklama, vo vykurovacom období treba zvhčovať + ďalší spotrebič, v lete klíma +...

frajtinka

vandula viem, ze su aj take kadejake kanvice uz v dnesnej dobe, ale my sme len cisto taku obycajnu, prosto aby sa dala v com uvarit voda na caj a na kavu :)

vandula

frajtinka len takú obyčajnú ste kupovali, či aj takú, čo už má tie "funkcie", že aj kadejakú teplotu vieš nastaviť, alebo že udrží vodu na istej teplote.

Vallie Conn

patrici77 Asi pred piatimi rokmi nám Sencor predal rýchlovarnú kanvicu. Nevedel som však, že napríklad robia aj veci čisto.
basketball stars

olejina

frajtinka ta znacka ma velmi vela typov spotrebicov, nie je to len ze kanvice alebo tak, ale aj vysavace napriklad, ja tiez mam proste uz niekolko spotrebicov tejto znacky :)

frajtinka

patrici77 od Sencoru sme kupovali kanvicu asi pred piatimi rokmi. ale som nevedela, ze aj cisticky robia napriklad.