Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
to nie je nijako predpisane, tie cisticky su rozne a maju rozne tie filtre, treba si to pozerat, parametre citat, ja akoze kym som sa ako tak zorientovala v tom, ze aku kupit tak mi to dalo zabrat, ale tak nastastie sme kupili a dobre nam sluzi, mame Sencor a nedam na nu dopustit
evicita a dvojicky aj maju nejake zdravotne problemy, ked hladas odporucania na cisticku?
Sokollka a to je rozne, ze kolko mozu mat tie cisticky filtrov? Ci to je nejak predpisane?
už niečo cez rok je to, čo ju máme a teda je to dobré podľa mňa :) je to dobrá vec najmä keď máte takéto problémy, to by som ani neuvažovala, že nie, to by som proste hneď kúpila a vybavené ;)
čo sa týka tých filtrov, tak záleží aká je tá čistička, niektoré sa dajú normálne vybrať a vyčistiť a iné zase sa vymieňajú za nové to záleží od značky, od typu.
Sokollka uz mate dlho tu cisticku? Ja nad nou uvazujem, ze by som kupila, nech vyskusame, ci to ozaj stoji za to. Lebo sme doma alergici a sezona sa rozbieha. Len zase nechcem do toho investovat neviem kolko, ked neviem, ci sa to vyplati.
a tie filtre sa potom nejak dokupuju nove alebo sa cistia, alebo ako to funguje? lebo predpokladam, ze asi teda treba nejaku takuto udrzbu robit.
my máme štvorstupňovú filtráciu, to znamená, že teda vzduch ide cez viacero filtrov, ktoré zachytávajú rôzne tie roztoče, čiastočky a také aby proste bol vzduch čistý :)
Viacstupnova co znamena vlastne? Potom su ake ine moznosti napriklad teda?
základ je aby filtrácia bola viac stupňová...aby teda ten vzduch išiel cez viacej filtrov aby bol proste čistejší...a je fakt, že pri deťoch je to dobré, rovnako aj keď je človek alergik...