Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cisticka vzduchu?

Príspevok v téme: Cisticka vzduchu?
Ehmo

Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?

petra_peta

Áno, nie je s tým problém to vymeniť alebo vyčistiť. Záleží akú si kúpiš, ale tie filtre je normálne, že sa zanesú a s tým aj výrobcovia samozrejme rátajú, lebo to ovzdušie aké je špinavé to by človek ani neveril. Tiež som neverila kým sme nemali čističku a pustenú ju často ;)

monchitta

tiez som sa na to informovala a ze cely ten postup by si mala mat v navode ku susicke. neviem ci ozaj a ci je to tak pri kazdej, ale tak mi bolo povedane.

zuzatka

podla mna ano, vsak ked sa daju aj dokupit, tak sa musis k tomu nejak vediet dostat. by bolo asi divne si volat niekoho na to, aby ti filtre pomenil.

byvalasestra

tie filtre na tých čističkách sa bez problémov dajú vymeniť? nie je problém sa akože k nim dostať a vymeniť za nové??

vandula

to veru áno, ono by ani človek nepovedal, koľko nečistôt takto vdýchneme. dá sa to odsledovať na tých filtroch, keď sa menia napríklad, že aké sú zanesené.

evicita

nie nase baby nemaju nejake zdravotne problemy...ale teda chcela by som aby to tak aj zostalo...a aj preto nad takouto vecou uvazujem...predsa len to co dychame, co vsetko je v ovzdusi tak akoze to je nieco strasne...

Lentilka4

My uz mame dlhsie, ale to mame taku zdedenu. Muzova kolegyna kupila a ze jej sa to nejak nepozdava, ze to je zbytocne, tak sme ju od nej vzali a teda mozem povedat, ze zbytocne to nie je. Neviem, ze ci nevedela ako to nastavit, kedy zapinat alebo co. Ale my sme to pocitili, ze je ten vzduch inaksi. A hlavne teraz, ked vo vzduchu samy pel, len co sa okna otvoria, ze vyvetrame, tak prskame jeden aj druhy.