Ahojte. Viete mi poradit ohladne nakupu cisticky vzduchu ? Som trochu zmeteny z velmi propagovanej ionic care triton 6. Na stranke vyrobcu som nasiel jej vzduchovy vykon max 65 m3. Ked pocitam ze cisticka ma mat aspon dvojnasobny vykon oproti objemu miestnosti, tak mi vychadza ze ta masinka zvladne miestnost do 15 m2 pri vyske stropu 250 cm. A to nehovorim o jej slabej ucinnosti, podla vyrobcu zvladne vycistit vzduch na 96%, zatial co ine cisticky zvladaju 99,97%.
Je ionic care vynikajucim produktom, alebo je to otazka reklamy ? Mate niekto doma nejaku cisticku ?
Cisticka vzduchu?
tak ale to je jasne a zvlast aj ke nejaky zdravotny problem. za mna je cisticka vzduchu super vec a to aj ked nie je nejaky zdravotny problem. aj si zbadala, ze je detom doma lepsie?
henkalic o tom to je aby sa pouzivala aby taky problem nebol, no je fakt, ze my odkedy mame deti a ze boli problemy s alergiami, tak ovela viac dbam na to aby sme nemali doma prach, utieram ho ozaj casto, zem umyvam tiez, stale nejake olejceky, cisticka vzduchu, zo zaciatku sa mi toho zdalo vela, ze sa z toho az zblaznim, ale tak co by clovek neurobil pre zdravie deti :)
prach? ved ten by nemal byt :)
ale ved o tom je to aby sa to pouzivalo, u nas ide cisticka denne, pri detoch je to samozrejmost a kupovali sme ju na to aby isla, nie aby len tak stala a padal na nu prach :)
no ved jasne, tak ja nejaku dobu takto filter cistim a raz za cas, ho proste vymenim, kedze to nie je vec ktora vydrzi vecne a proste pravidelnym pouzivanim sa tak ci tak casom opotrebuje
filtre vieš aj vymeniť, ale je dobré ich pravidelne kontrolovať, aby si videla aké sú zanesené, lebo ja to vidím na tej našej filtrácii, že proste ten vzduch keby neprešiel cez čističku, tak to proste čo dýchame, to je celé zle, to je taký bordel :(
vies co, ja ten filter napriklad najskor povysavam a potom ho pretriem navlhcenou handou. ako necakam zbytocne, pokial je moc zaneseny, aby sa mi to dalo spravit tak ze sup sup a hotovo
hm. Tie filtre náhradné ty si potom umývala alebo sa kupujú nové?
ci je to treba to je podla mna velmi subjektivne, to je kazdeho osobny nazor, poviem ti za seba, alebo teda za nas doma, ze je to dobra vec, cisti vzduch, to zbadas potom na tych filtroch ze vlastne co bezne dychame :/
mna neustale svokra presviedca, aby som si jednu zaobstarala, vraj je to teda velmi zdraviu prospesne, ale teda neviem. je to ozaj treba?