Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

Darinik

aj to telo počúvaš, keď ti takto dáva signály? lebo musím priznať, že ja v tomto smere som akože bola dosť nezodpovedná a ignorovala som to často :/

Chrisiana

romkita u mňa napríklad to veľakrát záleží aj od toho v akom som akoby psychickom rozpoložení, že ako sa cítim, že či som v pohode alebo mám veľa stresu, väčšinou keď som v strese a ešte aj menzes príde, tak vtedy je to strašné, aj bolesti, aj nálady, ale tak to viem, že telo sa mi aj snaží povedať, že mám toho dosť

romkita

kollki akoze si nevies pomoct s bolestami, ci ako mam tomu rozumiet?? mavas silne bolesti? kazdy mesiac, ci len niekedy?

sasimka

toto si aj ja uz teraz hovorim, ale pred par rokmi kadejake tabletky som skusala a pomoc ziadna, to akoze ti poviem, ze uz som sa stresovala pred kazdym prichodom menzesu, ze ako to zvladnem

stanchelka

Teba len kríže, mna komplet celý chrbát a podbruško to ani nehovorím, to je príjemné, ešteže to tabletkou vieme utlmiť. To je jediné šťastie!

tamarka78

Marceliita mam to obdobne ked ma krize boli pri menstruacii. Ze sa neviem ani narovnat, raz sme tak cestovali, sme boli pre kamosku na letisko, ked som mala a som nemohl obsediet tri hodiny, uz to bolo za trest, cize uplne ta chapem.

juraska

..cicilka a je to bez problemov a mozes cely den normalne fungovat a nie si nicim obmedzovana to je predsa najviac..

marceliita

julisa no chlapi si vedia z tohto len srandu robiť, ale žeby sa snažili to pochopiť to vôbec nie, tiež mám takého doma, mňa nenormálne chrbát bolí, keď mi má menzes prísť a to sa cítim akoby som mala 80 rokov :D

julisa12

no mne sa to tento mesiac uz zase blizi...uz aj PMS ma chyta...to uz muz sa vcera smial, ze uz zase sa moze psychicky pripravovat na to aka budem... :D