Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

romkita

no neviem, ja potrebujem aby som bola plne funkcna cely den :-D neviem ci si uz vyskusala cetalgen, no mne pomaha zakazdym pri menstruacii aj pri roznych inych bolestiach.

kollki

Postavi na nohy a na ako dlho? Ja vacsinou potrebujem hlavne rano sa vyhrabat z postele a cez den fungovat. Uz k veceru mi to je akosi jedno a necham vsetko tak - ved co si necham to si najdem :-D

Darinik

ja mam pre deti uz nejake tie overene lieky co aj pediatricka odporucala a co su pre ne vhodne. no presne aj u nas to vacsinou dopada tak ze ja tym ze sa tocim okolo nich vsetkych ked su chori tak toho nalapam najviac. a veru nie je nic lepsie ako mat doma poruke stale nieco co viem ze ma postavi na nohy.

lilinida

...no jasne, to akoze ako zacne september a skolsky rok nesmie u nas doma chybat. je pravda ze deckam davam ine lieky, ale vacsinou to dopadne tak ze to co oni dopracu domov tak si najviac odskacem ja. a davam si ho aj pri bolesti hrdla. nie je sice cmulaci, ale zaberie super...

syliwiana

Pomohol vam aj pri covide? Teraz je opat take to obdobie chripok a prechladnuti, ze clovek nevie co mu v skutocnosti je.Tie sme taky chorlavy doma vsetci, mna teda zatial chytilo "len" hrdlo, no tiez mam taky pocit ze mi obycajne cmulacky nezaberaju.

tamarka78

Neviem, ta cena tam asi nehra az taku rolu. Ale ked si clovek vezme ze by si mal davat pri akutnej bolesti jednu taku tabletku a druhu taku tabletku - no podla mna celkom zataz na zaludok. A pochybujem ze by tak dobre aj zabrali alebo ze by clovek ostal pri jednej tabletke.

anezkagub

hej aj mne pride ta cena vyssia, no myslim si ze je to preto ze to mas ako keby dva lieky v jednom. aspon co som citala vlastne to zlozenie. cize cloveku to v podstate moze prist drahsie ale ked si uvedomi ze co obsahuje a nemusi kupovat dvojo roznych liekov tak vlastne aj usetri :D

lulina_majerova

a koľko je tabletiek v jednom balení teda presne? že na aké dlhé obdobie je to postačujúce. cena mi príde možno trošku vyššia tak preto sa pýtam :)

45sara45

takze ked je takyto obsah v jednej tabletke to ani nemusis tak casto uzivat za den pri bolestiach. teda mne ako laikovi sa to zda teda pomerne postacujuce :D

Gilda

Čo pomôže proti silným bolestiam, sledovať svoje telo. Hlavne používať prírodné neagresívne prostriedky na umývanie a pranie.
Používať vaginálny krém v prípade potreby. Dodržiavať prísnu hygienu počas menštruácie. Užívať doplnky pred menzesom hlavne železo.
Vďaka tomu už skoro žiadne bolesti nemám iba keď zabudnem na niečo. A to som mávala.