Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

daviena

Nepouzite znamena, ze su neotvorene a blistre su cele a nie ze bude chybat par tabletiek, lebo si si to chcela len vyskusat :-D Aspon mna tak minule otocili z lekarne, ze take oni neberu. Boli to lieky aj po expiracii.

patrici77

ved a neda sa to normalne potom vratit do lekarne? vies vsak ved ostatne blistre su este cele, v podstate nepouzite. a tak sa to ma robit nie? ze nepouzite vratis do lekarne.

micheala254

No na "hocijakú" tabletku by som sa teda nedržala :D A zas čo chceš skúšať koľko toho a aj pokúpiť. Čo potom s nimi keď zistíš že nie sú také ako by si čakala?

emaniala

A hocijaká tabletka? Lebo ja napríklad som mala problém nájsť niečo také čo by mi aj reálne zaúčinkovalo že hneď alebo že druhý prípad bol že úplne.

lilinida

... no ono je niekedy tazke najst nieco co ti realne pomoze, ale veru na tieto bylinkove veci by som sa moc nespoliehala. mne zaberie jedine tabletka od bolesti ked si dam ...

lulina_majerova

no mne to v podstate tiež neprináša nejaké plusy a druhá vec že tie čaje horčiny mi ani nechutia. to je také dobrovoľne nasilu pitie :D lebo že vraj keď to máš prisladené tak to stráca na tom účinku či čo..a v podstate bolesti mám tak či tak :D

mamita1

Veď a práve tie prvé dni keď sú najkritickejšie tak práve tam si treba pomôcť. Ale kľudne ak niekomu teda pomáhajú čajíky a kadejaké doplnky nech sa páči :D No tam ten efekt vôbec nie je taky dlhodobý.

lulina_majerova

akože pre každého je normálne niečo iné, ale mne úplne stačí keď mi to všetko pekne vyjde do jedného týždňa, pekne pravidelne každý mesiac a som rada, že okrem tých prvých najhorších dní je všetko v poriadku.

eeve131

Presne tak, ja som to nemyslela tak že teraz mám nejakú príliš slabú alebo niečo, práve naopak, predtým to bolo extrémne silné a hrozné, teraz je to "normálne", dalo by sa povedať, čiže pre mňa len plus. Čaje mne tiež nepomáhajú, len tie koncentrovanejšie formy, tabletky a tinktúry, a keďže som to užívala na spánok, tam som mala pravidelnosť zaručenú - každý večer :D

45sara45

No a prave preto vela zien oceni skor tu kratsiu menstruaciu nie? Ved nech to rychlo odznie a vybavene. I ked nie som asi z tych co by vedeli dodrziavat nejake kury a pravidelne pitie cajikov ci vyluhov, obzvlast neosladenych :D