Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

mantika

prepac ale to podla mna nie je normalne..ako ja chapem ze niekto nie je zastancom liekov ale ide si skor na tej prirodnejsej baze, ale ked uz je nieco moc tak by som netrpela dobrovolne.

45sara45

no dobrovolne - nasilu.. ked raz proste ti byva zle z liekov a nechces na sebe testovat barsco tak vydrzis a ides aj cez mrtvoly.niekedy to je veru dost obtiazne, ale ked sa chce sa da zvladnut vsetko.

mamita1

a to je tak dobrovoľne? :D lebo keď raz viem že mám s týmto problém tak predsa s tým niečo robím. to nechápem ako potom dokáže fungovať.

Helina

Tak ja som rada, že takýto problém nemám. Našťastie okrem nafúknutého brucha všetko v pohode. Ale poznám babu čo kôli bolestiam ani pracovať nemôže, takže je v kŕčoch každý mesiac.

smialala

to vie potrapit. hlavne ked to vie dat take fajne kombo vsetkeho. velmi dobre to poznam. mavam to sice len nejake dva tri dni, no aj tak mi pride ze to je ako vecnost. este aj na zaludku ma tlacieva.

martuscha

a co vsetko ta bolieva pri pmsku? lebo ja to mam take komplikovanejsie asi mi pride :-D a navyse nechodi mi ani pravidelne menstruacia takze fakt to niekedy "stoji za to".

katikaluz14

daviena - a vyuzili ste ho konkretne len na chripku akoze od teploty ci aj na nieco ine? lebo u nas sa doma dobre osvedcil aj ked ja mam pms alebo muza chytia bolesti ramena.

zamkysima

choroba ta moze obist po zvysok roka, ale bolesti pochybujem. ako ved bodaj by, ale ja sama mam kazdy mesiac co to robit aby som ustala svoje dni a to nehovorim o tych bolestaich o to cele sprevadzaju.

daviena

ja aj muz sme ho uz vyuzili tuto jesen. dufam ze nas bude choroba zvsok roka obchadzat. stale nechapem ze ako moze fakt tak dobre a rychlo zabrat.

frankma

tak ja si zatial klopem ze my akosi toto chorobne obdobie dobre zvladame a prekonavame, ale je pravda ze zasoby liekov musia byt kdyby neco :-D ale tak raz do mesiaca si myslim ze ho vyuzije kazda zena :-D