Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

tifaniass

Mna bolelo vsetko, cele telo, sval, klb, vsetko. Takze musela som si davat nieco od bolesti, lebo by som ani nezaspala. Aj pri menstruacii mavam bolesti, ze sa v noci budim na to, ked si nedam pred spanim tabletku.

Chrisiana

To je aj dost mozne, ze to tak bude. A ako sa ti s tym podarilo vysporiadat? Ci len tak si cakala na zazrak a kedy bude lepsie? Lebo viem, ze niektori lekari aj tak predpisuju antibiotika a kadeco aj ked je to proste chripka a pri tej antibiotika ucinok nemaju, tam treba len zrazat teplotu, dopovat sa vitaminmi a fakt to vylezat.

sinka

to ano, ale oproti nejakym autoimunitnym a dedicnym a neliecitelnym.... ale su to nevrle zalezitosti, to sem nemusime tahat. ostanme my len radsej pri tych jednoduchsich, na ktore ti aj obycajny cetalgen zaberie a pomoze skor vyzdraviet.

grica

Aha jasné, to by potom dávalo lepší zmysel :D Som len v rýchlosti prečítala a nejak sa nad tým bližšie nezamyslela a zbrklo napísala. Moja chyba. Jasné, že sa to nedá tak jednoznačne. Chrípka je akože tiež dosť na prd ochorenie, ale hej, sú aj horšie samozrejme.

sinka

to bolo podla mna skor myslene nie na tie vazne ochorenia ale na tie take, ktore si sama doma liecis. ci uz nejake nachladnutie, chripka, teploty a podobne. tam si mas z coho vyberat.

grica

Pri závažnejších ochoreniach si treba nájsť, čo mi bude vyhovovať? Tam si rada, že ti vôbec niečo funguje.

patrici77

no niekedy ale nie je ine vychodisko. ale to skor plati pri zavaznejsich ochoreniach ako pri bolestivej menstruacii zase. tam si treba proste najst, co ti bude vyhovovat.