Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?
Extrémne bolestivá menštruácia
To by si sa čudovala, koľko ľudí to tak robí. A už som videla aj tak, že llieky na predpis keď sú, že antibiotiká, tak aj to si dával jeden dvojitú dávku, čo som videla v práci.
urcite by som len tak sama od seba si nedala viacej tabletiek. ved to je co za napad.
no ale to sa moze? pri kazdych liekoch? nie je to nebezpecne? neprekracuje sa tym ta odporucana davka lieciv?
Ani ked si das dve tabletky?
to bola skor asi taka recnicka otazka by som povedala :-D poznam aj tento cetalgen a za mna tiez uplne v pohode. je dost silny. mne tie slabsie ako 500 nezaberaju.
45sara45 neviem presne, ci chces poradit, alebo len hodnotis, ale ak by to bola prva moznost, tak za seba by som poradila urcite cetalgen. na taketo pms bolesti topka.
sinka - to je mi luto, ze to takto mas. ak sa ti bolesti pocas menstruacie aj ovulacie zhorsili a predtym si to nemala, urcite to netreba ignorovat. moze ist o hormonalne zmeny, ale aj o cysty, endometriozu alebo zapal. ak je to nieco nove a silnejsie, je najlepsie ist na gynekologiu a povedat im presne, ze sa to zmenilo.
ja si budem musiet nieco zaobstarat. podla vsetkeho je to vekom, ale take bolesti ako mavam teraz pocas menstruacie a aj pri ovulacii, tak to som jakziv nemala.
Tak to je najlepsia kombinacia ;)
bendiq Nesuhlasim, ja si kupujem lieky, ktore su praveze velmi ucinne. Este sa aj odporuca na nich, ze sa mozu uzit dve tabletky, ak je silna bolest, ale staci aj jedna uplne. A teda je to uplne volnopredajne.