Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

mironella

A stalo sa vam niektorej aj take, ze ste mali svoje nieco overene, ako ste aj viacere pisali a po case to prestalo ucinkovat? Ja neviem, ci je to mozne, ale ako keby si telo zvyklo a uz to bolo ako cukriky a nie tabletka na bolest....

kamcika

Veď určite. Keď je paracetomol na teplotu, tak nemôžeš čakať, že bude účinkovať aj od bolesti hlavy a na kŕče pri menzese. Len ono už aj na také som natrafila dávnejšie, že pri menzese okej, to mi zabralo, ale potom som mala zub vytrhnutý, bolelo to ako fras a tam už som si musela kupovať niečo iné.

45sara45

Ved to je uplne jedno. Mne aj ked doktorka davala antibiotika naposledy, tak mi hovorila, ze na teplotu alebo na bolest si mam kupit nieco ine. Lebo tie lieky inak ucinkuju a na iny problem.

miza

No inak toto nerozumiem. Prečo tie tabletky nerobia tak, aby fungovali aj na jedno aj na druhé. Potom zbytočne človek musí užívať viacej liekov miesto toho, aby bol jeden univerzálny.

frankma

alexina zasadne nekombinujem. na to som uz velka. ja mam proste svoj cetalgen, ten si daj aj ked ma bolestiva menstruacia trapi, aj ked ma hlava boli, aj ked sa choroba blizi. ten mam taky na vsetko a ine ani nekupujem uz.