Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

Ailis

Ja mám tiež kŕče cez menštruáciu, niekedy sa to dá zvládnut ale niekedy som úplne neschopná niečo robiť. vtedy si musím dať niečo na bolesť.

lulina_majerova

no v podstate..ja viem ze to vyznie hrozne :-D ale tak niekedy je predsa lepsie sa dat aj do kludu, lahnut si, vylozit nohy alebo sa skrutit pod dekou a pockat kym to zaberie.

Darinik

Presne viem o com hovoris..Pracovala som tak na linke ako operator vyroby, no a tam sme mali jasne podelene stroje, kazdy mal po tri. A teraz keby ja vypadnem tak neviem kto by za mna robil to je jedna vec a druha vec tie stroje proste nemohli stat oni isli nonstop furt..Takze supnut si tabletku a ked zabrala za pol hodinu tak sa pracovalo dalej.

micheala254

Keby len doma, ale si predstav že ťa to takto má chytiť v práci. A to si teda neviem predstaviť, že by som mala potom len čakať že čo vlastne bude ďalej nasledovať..A ešte keď máš takú prácu kde si nemôžeš dovoliť len tak zastaviť alebo odísť.

Darinik

Do hodiny? A to akoze co robis tu hodinu? Iba sedis/lezis, cakas a trpis? :D Ved hodina je strasne dlho, to za hodinu co stiham mat normalne doma porobene..

lulina_majerova

ja viem, ze to nie je dobre, ale tak co ma clovek robit. zufale situacie si ziadaju zufale riesenia. a tak si dam ibalgin a cakam ci zaberie. do toho teply termofor, popripade sprcha, magnezko..ak do hodiny nezaberie tak siaham po novalgine..a pokial ma ani ten nezachrani tak to uz vidim len na flector..

45sara45

Hej? A taka aj nejaka existuje? :D Lebo mi to fakt pride ako scifi kedze ja doposial som mala zaazdym problem nejaky s liekmi..

Darinik

A to nie je moc dobre. Lebo sa ti moze prekombinovat v zaludku a len horsie ti zostane. Najlepsie je dat si jednu tabletku, ktora je silnlejsia a teda ucinnejsia ako do seba pchat rozne lieky od bolesti.

lulina_majerova

ja sa ti ani nečudujem. akože ja napríklad nemávam nejako pravidelne takéto bolesti extrémne, ale už som si tiež zažila kedy ma vedeli teda nemilo prekvapiť. vtedy človek od zúfalosti fakt berie všetko.