Ako sa mám zmieriť stým že ostanem navždy sama?

Príspevok v téme: Ako sa mám zmieriť stým že ostanem navždy sama?
samasama

Myslím že otazka je jasná.Ako sa mam zmieriť stym že nikdy nebudem mať priateľa,manžela?Mám 18 rokov a už teraz dobre viem že ked sa doteraz nič nezmenilo tak sa to ani nezmení.Niesom škaredá starám sa o seba priležitosti bolo veľa pretože vonku som veľmi často..Nemyslím len diskoteky ale aj ine udalost.Som veselá mám vždy dobrú náladu ani som nikdy netlačila na pílu....Keď doteraz omna nikto nezakopol určite sa to nezmení ako mavnutím čarovneho prutika.Dobre dosť toho.Poradte mi ako si vyplniť život.Určite po škole planujem ist si zarobit do zahraničia a chcem chodiť na dovolenky.Sama.To viem že si vychutnám aj sama..Určite kvoli tomu niesom zatrpknutá ani sa nou nestanem...Ak máte nejaké napady prosim sem snimi,ďakujem..

dobreuz

Samasama možno Ti chýbajú bozky a objatia a spoločne strávené príjemné chvíle s partnerom, ale ver že aj sama môžeš byť veľmi šťastná a venuj sa svojim hobby na 100%, to Ti spraví radosť a nebudeš toľko myslieť na to, že si sama :)

nemirec

- nikto normálny nebude chcieť babu s nekonečným stredný vzdelaním, jedine, nejaké šou, o ktorých ja nemám záujem. -
Kto ukončil SOU ma vyššie vzdelanie ako Ty. Nie si namyslená, keď si nevieš vážiť stolára alebo maliara? Ty pracuješ ako co? Preco opovrhujes ľuďmi, ktory vedia remeslo? Čím si myslíš, že si lepšia? Tak ostaň sama, ak ti je robotník malo. Nemoze byť každý šéf alebo inžinier. Inžiniery nás potrebujú. Ty si nevedia urobiť ani prach dverí a rozpylit dosku.

DoktorExitus

1. Kúp si mačky
2. Nesťažuje sa kade tade
3. Štrikuj doma na hojdacom kresle svetre
Alebo sa vschop je ti 18 nenariekaj tu a buď aktívna

Antisexx

"Ako sa zmieeit s tym ze ostanem navzdy sama". Nehnevaj sa, ale znie to, akoby si sa pytala "ako sa zmierit s tym ze mi ostava uz len rok zivota".
Byt sam nie je nic zlé, mozes najst lasku v niecom inom. Necitala som prispevok ale ver ze aj ti najskaredsi, najtucnejsi, najvychrtlejsi, najneprijemnejsi, ... si dokazu najst vztah. Zvysok su len vyhovorky.

v skratke

skončila som na začiatku 3. ročníka a to by som musela opakovať ročník od 3.rocnika čo si fakt nemožem už dovoliť...
mozes dialkovo

samasama

ahjaj-no tak k tomu vzdelaniu najprv... Už to neje také jednoduché lebo musim zarabat...skončila som na začiatku 3. ročníka a to by som musela opakovať ročník od 3.rocnika čo si fakt nemožem už dovoliť...
A k tým kamaratom...áno aj ja si myslím že mam niečo čo ľudí odrádza hoci neviem čo...som komunikativna milá usmievava vyzeram normálne tak neviem čo vtom moze byť

ahjaj

dorieš si potom vzdelanie. A navštív psychológa. Potom máš niečo v povahe, čo ľudí odrádza. Aj ženy aj mužov. Mužom na vzdelaní až tak nezáleží, pokiaľ teda oni nie sú VŠ vzdelaní.
A ja sa pýtam. Pokiaľ si myslíš, že na vine je vzdelanie, a už rok si založila tému, prečo si svoje vzdelanie neriešila už v septembri 2018? Aj teraz by si mohla navštíviť strednú školu a spýtať sa, aké máš možnosti.

samasama

mirec- nikto normálny nebude chcieť babu zo zakladnym vzdelaním...jedine nejaka socka a o take ja nestojim

ahjaj-nie bohuzial nemám kamarátov ani kamaratky...keď som sa s niekym skamaratit chcela nemal zaujem

pp

Hladaj si kamaratov. kamaratky. Na zaciatok ti to má stacit. Alebo uz sa chces vydavat a rodit deti ked v tvojom este takmer detskom veku places ze nemas vztah? Kam sa ponahlas? Co maju hovorit ženské po 30 tke, až 50-,tke alebo slobodne matky? Nezabudaj ze vztah je aj riziko nevery a sklamania. A ze to nie je prechádzka ružovou záhradou.