Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..

zena28

ja si skôr myslím to že dnešní muži sú viac vychovávaní matkami ako otcami,
matky ich od mala vychovávajú tak že musia dobre vyzerať, parádia ich, rozmaznávajú, kupujú im od puberty kozmetiku a voňavky, kážu ako sa majú holiť, obliekať, vyzerať a akú frajerku si majú hľadať, ešte aj do toho im kecajú a keď náhodou im vyhľadaná frajerka nepochádza z rodiny ako si jeho matka predstavuje, že nieje na úrovni tak bude doňho hustiť nech si hľadá lepšiu darmo že dievča je vymleté a osprostené, používa jednú nadávku za druhou, je vulgárna, fajčí, pije ako alkoholička, oblieka sa ako kur*a ale hlavne že je z majetnejšiej rodiny. To bude to "najlepšie" pre jej syna.
Len nech sa mamička jeho môže pred susedmi a známymi chváliť ako sa jej synáčik dobre oženil a kde bývať bude, aké mať auto a kde dovolenkuje
ach jaj, keď nám budú takýto muži naďalej vyrastať náš štát dočista zakape! Mali by obnoviť povinnú vojenskú službu aby z tých zoženštelých manekýnov vychovali poriadných chlapov a nie trosky závislé na alkohole či nebodaj práci

Matusisko_xD

Vsak mne je to úplne jasné, že u žien nemám šancu. Žiadna nechce v posteli vychudnutú trosku ako som ja. Každá má radsej v posteli poriadneho chlapa a nie dalšiu ženu. Nepovedala si mi nič nové a som si toho vedomí celý život ako na tom som. Ak mám umrieť ako panic sám, tak nech sa tak aj stane.

Nikina526

Pobavili ma príspevky, kde pisateľky považujú za normálne, že tridsiatnik by mal mať vlastný byt, auto a príjem, ktorým by "uživil a zabezpečil rodinu", čiže vážená vypočítavá slečna očakáva, že sa od pohodlia, ktoré mala u rodičov, presunie do pohodlia, ktoré jej poskytne muž a ona mu za "odmenu" poskytne deti.. Ak sa dobre pamätám na hodiny dejepisu, tak takto nejako to fungovalo aj v stredoveku, ibaže vtedy bola iná doba a ženy nemali možnosť inak sa realizovať ako starostlivosťou o domácnosť. A najlepšie na tom je, že toto očakávajú predovšetkým tie, ktoré majú minimálny (ak vôbec nejaký) plat a na byt by nenasporili ani do konca života, ale požiadaviek, čo by mal poskytnúť ten chudák "vyvolený", tých majú celý zoznam. Vážené, zistite si najprv, koľko tak orientačne stojí byt, auto a uvedomte si, že ten vysoký plat, ktorý považujete u muža za samozrejmosť, tiež predpokladá nejaké schopnosti a ochotu venovať sa práci, a nie posedávať v kaviarňach a behať po nákupných centrách!! Trocha sebareflexie by niektorým prispievateľkám rozhodne neuškodilo.

tenzing

Matusisko, nie ženy môžu za to, že ako dospelý vážiš 60kg a bývaš u rodičov. Mal by si reálne prehodnotiť svoje šance. Ktorá žena by chcela mať s tebou dieťa, ak by sa malo na teba podobať? Do istej miery ťa chápem, že ti neostáva nič iné, len písať nenávistné komentáre k téme žien. Musíš sa presviedčať, že to hrozno je strašne kyslé, keď naň nedokážeš dosiahnuť, čo?

Matusisko_xD

Hej zlatokopi existujú, ale to sa naučili od vás žien a od nikoho iného. To čo sa tu píše je jedna veľká pravda. Keď sa občas prihlásim na pokec a vidim, že žena píše "hĺadám vysokého, vyšportovaného, inteligentného chlapa" tak sa len smejem, keď sama vyzerá tak ako vyzerá, že keby ešte dala dole aj tú fasádu z ksychtu, tak len by teb chlap utekal. Ženy si o sebe myslia, že sú hlavou všetkeho a všetko si môžu dovoliť. Nečudujem sa chlapom, ktori spravia babe dieťa a zdekuje sa do pi.e ak mal práve takúto ženskú a možno to z jeho strany bola len pomsta. Nie najlepšie riešenie, ale každý podľ chuti.

tenzing

opso, požiadavky z oboch strán tu vždy boli a vždy budú. Je to voľný trh, ktorý sa riadi ponukou a dopytom. Ak žena na to má v kritériách, ktoré sú pre muža dôležité, tak aj veľa žiada. Ak muž na to má v kritériách, ktoré sú pre ženu dôležité, tak i on za svoju ponuku vyžaduje viac.
Takže ak je niekto škaredý, hlúpy, chudobný a zamindrákovaný, tak nemôže požadovať alfasamicu :-DDD

Opso

To je je ďalšia obľúbená činnosť žien - prekrúcať slová, alebo chýtanie za slovíčka. Nikto tu nespomínal, že si majú ženy začínať s neschopnými a lenivými chlapmi, ktorí sú neschopní zabezpečiť rodinu (ktorú si mimochodom čoraz viac žien odmieta založiť), ale predmetom diskusie sú zlatokopky, ktorými je, či už v menšej alebo väčšej miere, 99,9 % žien a dievčat. A tých 0,1 % sú zväčša maximálne neatraktívne a odpudivé príslušníčky ženského pohlavia. A prepáčte, že muž požaduje po žene aspoň priemerný vzhľad, keď ženy majú na mužov "xy" požiadaviek.

zena28

nick Zamyslamsaaa
moja zlatá, aj dnešných mladých mužov častokrát zaujíma z akej rodiny ich potenciálna partnerka pochádza lebo dnes je taká doba že existujú niečo ako muži Zlatokopi ktorým ide o to aby si našli partneku ktorá pochádza z majetnejšiej rodiny. A najradšej majú ak je baba z podnikateľskej rodiny či z rodiny lekárov, právnikov a pod.
A zase muži majú iné kritéria ktoré ich na ženách zaujímajú a to veľkosť pŕs, zadku, vagíny.

tenzing

Osobne nevidím dôvod, pre ktorý by mala byť žena s niekým, kto ani nedokáže zabezpečiť strechu nad hlavou pre ženu a dieťa. Čo má z muža, ktorý jej vie akurát ponúknuť bývanie v detskej u mamičky? Čiže de facto u svokry? To sú už muži naozaj takí zdegenerovaní, že toto považujú na normálne?

Angelika3

Keď to zaiskrí, tak rozum a teda aj nejaká vypočítavosť ohľadom materiálnych vecí ide bokom, proste chceš byť s ním za každú cenu.

A ja neviem v akej spoločnosti sa to pohybujete, že máte potrebu v kuse pindať, že ženy idú po peniazoch, ja poznám plno super a pekných žien, ktoré také nie sú.
Ale pokiaľ stále hľadáte len cez internet ženu, ako tuto Matusisko, ktorý už pre istotu ani nehľadá, tak sa ani nečudujem, jednak to cez internet nezaiskrí a či pri osobnom stretnutí je dosť otázne a internet je proste preplnení ženami typu niečo za niečo, potrebuju sa predvádzať, lebo sa inak nudia a takými čo sa samé ponúkajú za peniaze, tak čo sa diviť.
Ako nehovorím, že je to len na škodu, sama som sa kedysi zoznamovala aj cez pokec a pod., ale nájsť takto niekoho normálneho je ako hľadať ihlu v kope sena a vôbec to nie je najvhodnejšia vzorka na posudzovanie žien.

A pekný vzťah proste nie je o peniazoch, som si spomenula na pesničku od Hany Zagorovej, dobre to vystihla:

hudba.zoznam.sk