Ahojte, preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
0vecka
nie kazdy musi byt nevyhnutne prachaty. Zijeme v KAPITALIZME
je ekonomicky nepripustne aby mohli byt vsetci bohati uspesni , aj v USA uss spojene staty satanisticke zije takmer polovica ludi na ulici a v biede bez zdr poistenia len na okraj minule bezal dokument o zivote v Las Vegas , jedna prostitutka tvrdila ze zarobila rocne 6000000 usd slovom 6milonov dolarov , kam sa hrabeme mi chudaci Slovaci a nase sliepocky .Tento svet je nastaveny aby jeden mal kralovstvo a druhy dreli biedu ci sa snazis ako snazis, ak sa narodis chudobny bieda ta neopusti o to sa postaraju ti zazobani. Ked si to vezmes zjednodusene svet funguje podla zenskych pravidiel co je tvoje to je moje a co je moje do toho ta nic ,bud vsetko alebo nic nebude .
inak aby bolo jasne tak ja v ziadnom pripade netvrdim ze ak ma niekto 30 a lendva uzivi sameho seba ze je to vzdy len jeho chyba. Inak podla mna tiez take dieta nestoji tolko co dospely.
realita tak to uz je jedno jak si to zoberies to za dvoch som myslel ze ma zarabat viac. Akoze mne to pride uplne normalna poziadavka ked toto zena ocakava. Mozeme sa bavit o tom ze preco niektore xcu aby bol ich Partner fakt ze prachaty stylom ze ma dve Luxusnejsie auta v hodnote cez 100k kazde, vlastne byvanie nejake nehnutelnosti ktore prenajima plus nejaky prijem z aktivnej cinnosti vo vyske tak 10 priemernych platov. Clovek by sa divil ale aj takych je na SK dost a potom mas este fakt ze prachacov ako napr Boris Kollar a podobne ksichty. Akoze tam by som uz chapal ze zena typka co nema Problem uzivit rodinu automaticky odpise ze sa niekto pozastavuje, ale ze zena nechce ako partnera niekoho kto ma 30 a lendva uzivi sameho seba je podla mna uplne pochopitelne.
ovečka, zarobiť za dvoch nestačí... veď bude živiť aj ich spoločné decká, t.j. ak budú mať 2, tak musí zarobiť za štyroch. Pretože pravda je taká, že väčšine žien sa už po materskej nechce vrátiť do práce, alebo zostanú pracovať len na 1/2 úväzok, aby "sa mohli venovať deťom", a muž musí uživiť celú rodinu. A je jasné, že to sa s priemerným platom nedá.
Inak sa divim ze nikto podomnou neriesil to ze ked je zenska na materskej tak potrebuje chlapa ktory ich oboch uzivi. Teda mi pride celkom racionalne pozadovat aby zarobil za dvoch. To aby nejako super vyzerala je skor domena pubertakov. Mne staci ze vyzera priemerne, proste ziadna zruda a moc "nekotkodaka".
rp, chlapče, bežkaj si upratať svoju detskú izbičku, toto je diskusia pre dospelých :)
To kotkodakanie vam ide asi najlepsie, kde su tie zlate casy kes ste boli mlade a ked za otrcenie vam nukali takmer vsetko. Teraz si budujete kuriny kde pomaly za staleho kotkoda budete dozivat .
TRP to je ta co ti nechcela dat pre tvoj skaredy ksichtik? Ty uboha existencia s troma nickmi, uz sa neschovas, dnes v noci ta navstivi demon Vianoc a vezme ta do minulosti, aby si sa zbavil komplexov, budeme sa tu vsetci za teba modlit :D
A pochopit to viem i preto, ze presne takto som si to odzila i ja, najprv podnajom, setrila som si, a teraz uz mam podpisany bytik a ked sa postavi, tak pojdem do vlastneho.
Preto ja tvrdim aku hladal, taku nasiel: ked si vyberate zeny, kt. su marnive a chcu sa na vas len prizivovat, jasne ze tu budete vypisovat, ze zeny su zlatokopky, zaujima ich len vas majetok a uspech a ze nevedia lubit. Prehodnotte vas vyber zien a uvidis, ako dokaze zena lubit. Len nato aby ste ziskali takuto zenu, tak tam musis byt ochotny venovat tej zene hlavne tvoj cas, aby ta spoznala, aby ti verila, a taku veru neziskas cez tvoj majetok, nakolko taka nechce byt len ako tvoj privesok alebo jedna z mnohych...
Larrah=Laxmi,
tusim som trafil do cierneho.Lemry a zlatokopky ziadny chlap velmi nemusi. Budes to mat tazke veru..