Ahojte, preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
Ona ma chvilu casu a vypisuje tu uz asi pol hodinu hluposti. To ze zeny klamu nie je ziadna novinka.
Nemám dôvod :-)
Nie, nie, ty daj teraz !
no dajte ešte niečo :-DDDDDD
Som úprimne poctený reakciou na môj predchádzajúci príspevok. Som rád, že ženám nie som úplne ľahostajný. Je dokonca možné, že na mňa reagovala krásne a mladé dievča, po ktorej je u nás - mužov mimoriadný dopyt, no oná dá prednosť mne - anonymnému užívateľovi tohto portálu, o ktorom nevie v podstate nič. Ja mám dnes večer čas. Môžeš do ďalšieho príspevku hodiť nejaký kontakt na Teba, napríklad mail, ktorý si môžeš za 2 minúty vytvoriť špeciálne pre mňa, tam sa môžme v pokoji popísať.
Ake ostre slova fuuuuha. Asi sa rozplacem :DDD Uz ti pukla hlavka co slecinka. Si ale zabavna pocuj to sa musi uznat :). Urcite scojmu okoliu robis sluzbu spolocnosti, len tak dalej ;)
a teraz pribehol ďalší chudák...no chlapci, môžete si navzájom honiť, ste rovnakí a do smrti takí ostanete, lebo takými byť chcete. chudáci vaši rodičia.
Oops vsak ja to velmi dobre viem. Keby mala taky naplneny zivot ako pise, tak by tu nemala za potreby pisat cloveku akym som ja.
Matusisko, to bude nejaka osamela ženská, ktorú by žiadný muž ani len neoslovil, nie ešte, aby si s ňou niečo začínal, tak struhá frajerku a psychologičku tu na fóre. Taketo slečinky aj s ich reakciami poznám mnoho.
nejako musím teraz zabiť čas, ktorý sa nedá stráviť inak, tak píšem :-DD
rob so sebou čosi, lebo si strašne zatrpknutý